home to blog Formam opinii corecte printre jurnalisti

Formam opinii corecte printre jurnalisti

Q.E.D.

Daca cineva avea vreo nedumerire cum ca s-ar intampla ceva si presa n-ar fi influientata, nu aveti decat sa va cititi JEG-ul de azi.
Ah, am zis ca ma opresc si nu mai fac cross promotion, ca diseara am bani de bere, insa a explicat el acolo in niste poze ( pozele sunt de la party-ul privat PNL) cateva dintre cele intamplate la concursul ala la care Ana se gandea ca l-as putea castiga? Da, normal, daca as fi participat, DA 🙂
In alta ordine de idei, trebuie sa sesizam faptul ca nu toata lumea se lasa influentata. In schimb cei care nu se lasa influentati ori n-au fost niciodata influentati, ori sunt atat de mici incat nu s-a bagat nimeni in seama sa ii implice la vreo actiune de binefacere. Bineinteles pentru curul lor de proaspeti jurnalisti.


Si de altfel, cum sa nu fie jurnalistii influentati, sau cum sa nu fie jurnalistii consilieri si bagatori de seama, atat timp cat salariile lor sunt mici, iar la orice eveniment monden li se pregateste masa saptamanala din care apuca sa manance. Nu de alta, dar … in alt fel … nu le ajunge salariul decat de chirie si tigari. Pentru ca, nu-i asa, vremea in care se sponsoriza in pachete de tigari a trecut de mult.

Si sa nu uit sa ma amuz: Darius Grozea, un tânăr realizator de blog-uri în vârstă de 21 ani.

4 thoughts on “Formam opinii corecte printre jurnalisti

  1. Da’… stai. Ce concurs? Şi ce treabă are cu faza cu PNL-ul?

    Şi Olteanul, el, singur şi luat separat, e un ţucu-l, mâncu-l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.