home to blog Foarte tare, chat cu Dinu Patriciu

Foarte tare, chat cu Dinu Patriciu

Ca sa dovedeasca ca si mogulii sunt oameni, Dinu Patriciu face ce n-au mai facut altii de seama lui si anume chat. Adica va discuta cu oamenii online despre tot ce va trece prin cap. Si  va va raspunde el. Sambata de la ora 11, in schimb daca aveti deja intrebari pe care vreti sa le adresati le puteti scrie de acum in formularul asta.

Eu sunt curios cat de repede poate sa tasteze.

4 thoughts on “Foarte tare, chat cu Dinu Patriciu

 1. Intrbarea mea este. Ce MASURA LEGALA si MORALA credeti ca se poate aplica in tara noastra , cand de cum intri in Romania,intri in HAOS, de la vama, politie de frontiera, inspectori de toate felurile ( sanitari, garda, politie…… ) stau cu mana intinsa pt SPAGA. Profesori, doctori, asistente medicale, femei de servici , paznici….. toti vor SPAGA ( SA NI SE DEA ), deviza nu este : CE FACEM NOI CA SA PRIMIM ce NI SE DA, ci, ( SA NI SE DEA ). Toate vorbele si ideile nu au nici o valoare intr-un stat care se bazeaza pe GOLANIE 🙁 NOI a se citi PUTEREA )” institutiile statului” va furam pe voi LEGAL si voi faceti ce puteti sau mai furati si voi ce puteti si daca furati destul si ne dati si noua si va facem scapati. Sefi de politie beau la masa cu interlopii, in carciumile interlopilor, pe banii interlopilor, ii anunta cand sant controale…. Te calca cu masina pe trcerea de pietoni si te plateste in bani.Toata clasa politica minte LEGAL cu zambetul pe buze si-i naseste pe interlopi , de parca noi santem idioti , prosti , tampiti etc…..
  Toata lumea spune cu teama la TV ca nu trebuie generalizat, ca-i blamam pe toti HOTII LEGALI si nu e corect. Cand dai de un doctor care nu cere dar mai ales nu vrea sa ia cazi pe ganduri iar de ceilalti am peste 50 de ani si nu am intalnit inca persoana care sa refuze in caz ca nu cere. Iar cand AIA de la turism sau oricare ALTA sau ALTUL da 100 000 Euro pe pixuri si suporturi de mouse se zice ca e LEGAL dar NU MORAL. Cand are in mana 75 MILIOANE EURO pentru CHELTUIELI nu pentru INVESTITII in anul de gratie 2009. Pai cand o lege nu e MORALA ar tebui ca in mod automat sa nu fie LEGALA. Iar daca translatam in domeniul politic daca nu e MORAL nu e LEGAL. O socoteala de om tampit, prost, idiot …arata ca daca GUVERNUL are de platit 10 milioane de lei pe luna ( ca un minim de suma )- la 10 milioane de persoane ( pensionari , politisti , armata , doctori , profesori si alti bugetari) rezulta 2,5 miliarde Euro cheltuiti lunar daca la banii astia se adauga CEASURI poleite 700000 EURO “investitie” , CRUCE de FLORI 70000 EURO si toate celelalte ” INVESTITII ” in cheltuieli ale ” alesilor si numitilor ” cred ca ajungem usor la 5-6 MILIARDE EURO cheltuiti LUNA de LUNA daca nu si mai mult. DE UNDE II LUAM noi, ca EI iau de la noi. Asta inseamna pe an, 60 -70 MILIARDE EURO sau mai mult in functie de ” INVESTITIILE ” alesilor se duc in cheltuieli. Care din toate masurile enuntate pot stopa hemoragia asta de bani in acest an 2009.
  Cred ca ROMANIA este acum in stadiul de METASTAZA POLITICA si trebuie gasit un CHIRURG de INALTA CLASA care sa o opereze si asta nu e FMI-ul.
  Imi pare rau dar antibioticele nu mai ajuta la METASTAZA.

 2. Eu sunt curios cati imbecili poate sa tolereze. Asta ar fi un downside la chaturile deschise pentru publicul larg.

  PS: n-am nimic sa-l intreb, scuze de offtopic

 3. Domnule Patriciu,in primul rand vreau sa va spun ca va apreciez foarte mult,si mi-as dori foarte mult sa am intelepciunea dumneavoastra.Eu sunt studenta la Drept,astept sa dau licenta,am terminat facultatea de Relatii Economice Interne si Internationale,Finante Banci,..am fost in SUA cu bursa,si vreau sa ma orientez spre INM.Detin o benzinarie..un complex mai exact de servicii,dar din cauza ,,crizei,, care ne-a afectat se pare pe toti,si a altor factori,pe care nu ii pot mentiona aici,lucrurile nu stau deloc bine.Nu am cerut niciodata nimic de la nimeni,pana la varsta de 25 de ani,doar am oferit,dar acum simt ca am nevoie macar de un sfat de la un profesionist ca dumneavoastra.Mi-am luat inima in dinti si am scris acest comentariu,chiar daca este un lucru nou pentru mine.Va cer doar o modalitate de a putea lua legatura cu dumneavostra,o adresa de mail personala,unde sa va pot scrie anumite aspecte,si eventual sa imi puteti da un sfat.Va multumescu mult,si sper ca Dumnezeu sa va ajute in continuare!Cu multa stima,Monica P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: