home to blog Florin Salam la BBC Radio 1

Florin Salam la BBC Radio 1

BBC Radio ONE e tatal lor, al radiourilor. E ca si cum ai putea spune alfa si omega in lumea radiourilor.  Daca de la Londra se da ora exacta, de la BBC se da tonul in ceea ce inseamna radio. Si cand spun asta ma refer atat de la muzica electronica, pana la stiri si pana la concerte live. Cea mai notabila chestie pe care a facut-o BBC Radio 1 in ultima perioada au fost colindele de Craciun unplugged, unele din ele chiar live. Adica luau oameni, vedete, cantareti si bagati colinde. Iar oamenii cantau extraordinar.

Oricum sa ajungi pe BBC e o chestie uriasa. Pentru unii e momentul in care se lanseaza ca artisti, pentru altii e momentul in care li se recunoaste valoarea. Noi am ajuns acolo cu INNA, Edward Maya si … Florin Salam. Atat. Ce Eurovision, ce concursuri de muzica, ce Mamaia?

Via Dinculescu, via.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

31 thoughts on “Florin Salam la BBC Radio 1

 1. Piticu’, BBC Radio One NU este acel radio legendar, bla-bla-bla.

  BBC Radio 1 a fost înfiinţat în 30 September 1967 şi este specializat in “current popular music and chart hits throughout the day”.

  Majoritatea populatiei britanice asculta BBC Radio 2.

  Strict stiri si sport, BBC Radio 5 Live.

  In rest, exista o droaie de statii BBC locale (regionale), care preiau din programul central — dar NU preiau de la BBC Radio 1!

  Analfabeţilor.

  1. BBC Radio 1 a fost înfiinţat în 30 September 1967 şi este specializat in “current popular music and chart hits throughout the day”.

   este acest radio legendar.

   Ce avem la BBC Radio1? Il avem pe baiatul ala … iauzi Pete Tong. Ce face baiatul asta printre altele? Da tonul. Deci da, e acel radio legendar.

 2. Cum a zis si Jeremy Clarkson citez “Station Absolute Rubbish … Look Radio 1 It Knows” cand a testat S Class-ul.

 3. Deci pe video scrie adresa la siteul sursa si tu pui sursa dinculescu. Si la detinatoru original ii dai cu redirect.
  How cool is that? :))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: