home to blog Flash Mob Grandocardiac

Flash Mob Grandocardiac

Flash Mob Grandocardiac

INSTRUCŢIUNI

Loc: Bucureşti, UNIVERSITATE, în faţa fântânii
Data: Luni, 29 septembrie, 7:00 PM
Durata: 5 minute

1. Cândva în timpul săptămânii, intră pe site-ul http://oraexacta.net/ şi sincronizează-ţi ceasul la ora României.
2. Tot în timpul săptămânii, desenează pe o foaie de hârtie o inimă cât se poate de mare şi roşie.
3. Luni, la ora 7:00 PM, fii la fântâna de lângă universitate cu foaia împăturită şi în buzunar/ascunsă. Poartă-te normal. Te plimbi prin zonă sau te aşezi pe o bancă.

4. La exact 7:02 PM scoţi foaia, o despătureşti, te poziţionezi lângă fântână cu spatele la ea şi ridici foaia. Toţi flashmober-ii ar trebui să încercuiască fântâna cu spatele la ea.

La exact 7:05 PM împătureşte foaia, ascunde-o şi pleacă din zonă. Fiecare ar trebui să se îndrepte în direcţii diferite.

Frumuseţea acestui eveniment este tocmai aceea că nişte oameni care nu se cunosc între ei se unesc pentru o cauză comună.

12 thoughts on “Flash Mob Grandocardiac

 1. Hai ca e penibila asta…
  Astia de la mbdragan nu stiu cum sa isi mai promoveze firma. Flash mobul e mult mai spontan de atat iar ei il anunta pe net de 2 saptamani si dau si comunicat de presa :)) Sa fim seriosi. “Cauza comuna” ? care e aceea ?

 2. @ mos ion + Stresu, daca v-ati di documentat putin inainte de a da cu pietre ati fi aflat ca este vorba de o campanie pentru donare de sange
  P.S. nu apare mbdragan pe acea foaie, nici pe site

 3. @Gabi – cand vrei sa faci o campanie pentru donare de sange specifici asta clar pe site. Altfel inseamna ca nu te intereseaza cata lume vine… daca vine.

 4. Andrei, nu este pentru noi si nu este specificat clar pentru ca este prima parte a campaniei (teasing).

  Vei vedea de maine despre ce este vorba. Chiar nu ne autopromovam.

  Appo…stiai ca ai 33% sanse sa nu primesti sange daca ai nevoie? Iar asta in cazul grupelor comune.

 5. Şi cauza nobilă care ar fi? Că nici pe site-ul lor nu explică ce vor de la viaţă.

  Presimt că flashmob-ul ăsta o să fie ca ăla din vară, în care tineri bavarezi puberi au venit să-şi dea cu pernele în cap pt că era cool, nicidecum că ar fi ştiut ei ce au fost alea mineriade…

 6. nene, flash mob-ul e o chestie de protest, un intrument de lupta imagologica si se apeleaza la el cand autoritatile nu te-ar lasa sa faci o demonstratie pe o anumita tema. spre exemplu, faci un flash mob impotriva globalizarii – desi e o exprimare prea vaga – faci un flas mob pt. iesirea din UE sa zicem, sau din NATO, nu ca “hai sa donam sange”. Asta poti sa o spui oficial fara probleme, se pot adeptii ideii intalni oriunde ca nu le zice nimeni nimic.

  copii… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.