home to blog Flash 10.1 si cupa mondiala

Flash 10.1 si cupa mondiala

A iesit pe piata Flash 10.1 de la Adobe.  E asteptat de prea mult timp, iar la prima vedere se randeaza parca mai clar si mai repede filmele de pe youtube. Partea buna e ca ar trebui sa aiba suport si pentru 64 de biti si sa foloseasca mai corect resursele calculatorului.

Twitter s-a pregatit pentru cupa mondiala si sper ca nu vom avea parte de disfunctionalitati si picaje in timpul meciurilor. Cu ocazia asta au facut si o pagina speciala, dedicata cupei mondiale, de unde se afla atat ultimele lucruri despre un anumit meci, dar si lista de hashtag-uri pentru fiecare tara in parte. Asta ca sa stiti ce hashtag trebuie sa adaugati tweetului atunci cand scrieti pe twitter in timpul vreunui meci de la cupa mondiala.

Update: pentru prima data un concert in deschiderea cupei mondiale va fi live pe net.

7 thoughts on “Flash 10.1 si cupa mondiala

  1. Am distributia 10.4( ubuntu) si chiar mi-a prins bine informatia asta, am dat upgrade la flash playerul adobe si a mers like a charm. Intradevar se vede mult mai bine pe placa mea video, nu prea performanta, de 512. Multumesc de informatie!

  2. Hai maa… “disfunctionalitati si picaje in timpul meciurilor”… uh uh zomg gool, sa scriu repede pe tweeter. Chiar asa rau s-a ajuns?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: