home to blog Fitze de Bucuresti

Fitze de Bucuresti

In iarna a nins, asa cum e si normal. Ei bine in perioada aia m-am trezit cu un blog in care cineva combatea iarna. Sa nu ninga domle, sa ninga pana la intrarea in Bucuresti, sa ninga la munte, oriunde altundeva insa nu in Bucuresti.
Trecand peste motivele pentru care nu e bine sa ninga in Bucuresti (mizerie, interventia autoritatilor, soferi tampiti, etc.)  azi m-am trezit cu un alt blogger, care vrea sa nu ploua. Adica sa nu ploua domle in Bucuresti, ca e ud si deprimant.

Pai sa va zic o noutate, apa e uda. Ploaia e de obicei cu apa. Deci trebuie sa fie ud, ca e deprimant, asta e din cauza orasului cenusiu pe care noi l-am facut.

Pana una alta in Bucuresti cred ca nici situatia de calm ecuatorial nu ar putea multumi lumea, pentru ca acolo e cald ziua si ploua dupamasa. Sau nici macar o zi numai de soare nu i-ar multumi, pentru ca s-ar face cald, mult prea cald si asta ar strica iarasi. Ar insemna sa fie praf, lumea sa transpire, sa miroasa urat in autobuze si asa mai departe.
Si totusi, daca atunci cand ninge nu e bine, daca atunci cand ploua nu e bine, daca atunci cand e cald si frumos iarasi nu e bine. Cum naiba sa fie bine ca sa va multumeasca pe voi?

Nu cumva astea’s cuvintele unuia care vrea sa traiasca intr-un cub?

11 thoughts on “Fitze de Bucuresti

  1. poate unii din ei sunt certati cu apa (cunosc persoane), sau nu stiu cat de curat e aerul cand ploua… imi pare bine ca a plouat mai toata saptamana… s’a mai dus din praful de peste tot. PLOAIA E UDA, SI CURGE! 🙂

  2. Să plouă nu zic nu. Dar să știm și noi când plouă să nu spălam auto-cuburile degeaba.

    Iar noi, majoritatea n-o să fim niciodată mulțumiți din simplul fapt că noi implică “este mulți” și deci câți oameni atâtea păreri.

  3. Vai Piticule fi conducatorul nostru!
    Fitzele astea-s ca sa nu iasa tot soferu’ de weekend cu covrigu-n mana si sa faca imposibila traversarea Bucalelor intr-o maniera… civilizata 😀 cu toate ca in orice moment si conditii traficul in Bucuresti nu este decent/civilizat!

  4. Astea nu stiu daca-s neaparat fitze… daca ii deprima o simpla ploaie probabil ca au de fapt alte probleme… sa le rezolve p-alea si sa vezi dupa aia ce frumoasa e ploaia… ce contrast frumos e intre scoarta inchisa la culoare a si frunzele de un verde fraged!

  5. La vara vor aparea nemultumitii. “Ce e dom`le asa de cald in bucuresti, ia sa nu mai fie atata canicula, sa mai dea un strop de ploaie, nu se mai racoreste vremea odata si odata” … samd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.