home to blog Firefox tweaks

Firefox tweaks

Am patit-o si eu, au patit-o si altii si toata lumea s-a plans ca firefox se misca ca dracu.  Se blocheaza, ocupa memorie aiurea si asa mai departe. O simpla rezolvare la chestia asta am gasit-o folosind pluginul cache status, care mi-a aratat ca firefox-ul nu mai vrea sa scrie in cache-ul de pe hard disk.

Drept urmare am dat cache 0 si se comporta exemplar. Asa incat sa nu mai stea sa se chinuie sa citeasca de pe disk atunci cand nu poate si n-are ce scrie.

cache

Deci tools, options, advanced, network si aveti acolo de unde setati cache = 0. Asta inseamna ca nu mai salveaza nici o poza pe calculator, nici un css si le cere de fiecare data de pe siteurile pe care le vizitati.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Firefox tweaks

  1. Unicul inconvenient il vad daca lucrezi sau intri foarte des pe un site, cum mi se intampla mie cu siteurile pe care le creez acum. Sa stea sa imi downlodeze de fiecare data mi se pare mai mare pierdere de timp decat sa imi incarce la inceput 300 de mega in ram, si sa mearga putin mai greu . O varianta ar fi daca merge sa instalezi doua variante de Firefox, complet separate una de alta, unu configurat ca sa retina in chace, si unu cu chace 0 care sa fie tunat ca sa porneasca foarte repede.

  2. sal, am si eu o problema am facut cum ai exemplificat tu acolo si acu daca deschid un TAB nou imi apare linku de la vechea fereastra… daca stii cum sa rezolv problema trite-mi un mail ca nu gasesc nik in setarile alea…

  3. STIE CINEVA?
    STIE CINEVA??
    STIE CINEVA???

    am si eu o problema am facut cum ai exemplificat tu acolo si acu daca deschid un TAB nou imi apare linku de la vechea fereastra… daca stii cum sa rezolv problema trite-mi un mail ca nu gasesc nik in setarile alea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.