home to blog Firefox beta 10

Firefox beta 10

Se lauda ca au rezolvat problema ce il facea sa crape pe toate sistemele si ca nu mai revin cu 4 giga de memorie ocupati aiurea.  In schimb eu cred ca au un proces care se numeste chrome.exe 🙂 Glumesc desigur, insa astept cu nerabdare sa vad daca reusesc sa iasa din beta sau nu cumva niste hackeri asteapta sa se lanseze versiunea Firefox 4 final, fara beta adica, ca sa le divulge niste vulnerabilitati iar dupa asta sa iasa repede versiunea 4.1 care repara greseli uitate pe undeva.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Firefox beta 10

   1. Asta era “podiumul” meu.
    Da citisem pe undeva ca in Europa tocmai ce a fost detronat IE de FF.

    Oricum toate trei mai au de lucrat (IE, FF, Chrome), fiecare are un plus pe care celalalt nu il are si tind sa cred ca se “vorbesc” oarecum intre ele…

 1. Eu folosesc Firefox (Chrome-ul nu m-a convins inca) desi recunosc ca ma enerveaza ceva la el: acel plugin-container de flash care este un proces separat de cel de Firefox si consuma uneori mai multa memorie, si crapa des. Sper sa apara o versiune mai buna pt acel plugin.

 2. Deocamdată rămân pe Firefox (main), deși folosesc în paralel Chrome și IE. Oricum am nevoie de toate acestea 3 atunci când lucrez în administrarea website-urilor mele. Rămân atașat de Firefox, dar nu de versiunile beta.

 3. Eu prefer Firefox 3.6 pentru programare, seo si alte chestii iar pentru navigare Chrome pentru ca e mult mai rapid.
  Sondaje peste sondaje, atata timp cat IE vine predefinit la Windows, sistemul de operare Microsoft, el va fi in fruntea clasamentului. Multi nu stiu cum sa schimbe un alt sistem navigare si raman la acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.