home de pe net Filmam in afara si le punem pe YouTube

Filmam in afara si le punem pe YouTube

Pentru ca e mai ieftin sa iti faci un videoclip in afara tarii, decat sa il faci in Romania. Si … bineinteles, nu e bine sa filmezi videoclipul pe litoral aici ca apare piticu si scrie de naspa, ca e murdar, ca sunt servicii naspa si asa mai departe. Asa ca mai bine filmam in afara tarii, ca e mai trendy, e mai ieftin ca in tara, se poate mai usor si asa te alegi si cu o vacanta. Vii cu videoclipul in tara si ajunge hit.

In schimb ca sa ne asiguram de succesul lor le punem pe YouTube.
Asa vedem cum roton s-a bagat pe situl respectiv si pune acolo cam ce videoclipuri mai produce. In speranta ca nu le ia nimeni de acolo. Dar e bine … se vede mai bine decat rip-urile de la televizor.
Asa ca … uite videoclipul pentru care masia s-a dus de fiecare data la 220. Nu pot sa pun Activ si Optick cu music is driving me crazy ca lumea doarme in videoclipul ala, dar va dau link sa vedeti. In schimb Fly Project – K-tinne de la roton.

De subscris la pagina Roton pentru muzica noua.

5 thoughts on “Filmam in afara si le punem pe YouTube

  1. ba da ieu vreau sa aflu de ce nu pot sa bag pe youtube un videoclip imi da eroare daca ma poate ajuta cineva raman dator ma gasiti pe id rock_4u44

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: