home to blog Fetelor ce e asta?

Fetelor ce e asta?

Am fost de doua ori la  standul Philips de la IFA. Prima data a fost cu o zi inainte de deschidere, cand si ei au avut o lansare a unui sistem de sunet. A doua oara a fost cand am facut turul complexului expozitional. In schimb, am ramas mirat de asta. O tipa de la Philips era cu acest device in mana, device care emitea lumina rosie, punea deviceul pe mana fetei testate, il tinea acolo putin, iar fata zicea ca ii place si ca mai vrea. Mai mult, au testat asta si pe un baiat.

Cum va dati seama ca nu ma pricep la toate chestiile pe care o femeie le are nevoie, nici nu-mi dau silinta sa le inteleg. Dar totusi, ce e jucaria din poza de mai sus? Pe siteul Philips n-am gasit, ca deh, nu exista asa ceva pentru Romania.

In alta ordine de idei Philips face de toate, de la televizoare la fiare de calcat sau foarfeci si masini de cusut. Cine stia ca sunt numarul unu in juicere (cum se traduce asta in romana?).

Am vazut la Philips un televizor 3D care iti da senzatia de adancime fara ochelari, in fata caruia comentau niste francezi.

In schimb nu mi-au placut de nici o culoare televizoarele cu lumina ambientala. Eu personal nu mi-as lua asa ceva acasa. Dar da, Philips cam produce echipamente electronice pentru orice din casa ta.

.

8 thoughts on “Fetelor ce e asta?

  1. am o nedumerire: dacă tot te’ai dus până acolo, ai publicat înainte articole teaser în care te lăudai că o să ne verși la informație de la ifa de’o să avem ce lectura până ne ustură ochii, de ce naiba n’ai întrebat’o p’aia ce’l ținea în mână ce fel de aparat e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: