home to blog Fastupload.ro spam

Fastupload.ro spam

Sa nu credeti ca astia cu serverele de transfer fisiere o fac gratuit, pentru voi, asa ca sa va simtiti voi bine. Din contra, o fac gratuit pentru voi, dar si pentru ei, atat timp cat voi trimiteti de buna voie fisierele catre ei, iar ei se folosesc de ele. Ce e aia privacy? Ce? Fisierele voastre sunt sigure pe serverele de transfer? Cu siguranta nu. Am zis asta in trecut 1, 2, 3. O voi sustine in continuare.

Si pentru ca e vara si agentiile de publicitate probabil nu mai trimit creatiile private prin serverele romanesti de transfer, se trimite spam:

De asta eu nu folosesc serverele de transfer romanesti decat daca stiu ca materialul pe care il trimit prin ele e atat de neinteresant incat poate fi facut cu usurinta public. Lasa ca daca mi-l vad aia de pe servere, asa poate sa il vada oricine.

Pentru alte transferuri prin internet eu ii recomand pe cei de la wetransfer.com. Francezii aia chiar tin la privacy si nu prea poti accesa fisierul ala, intamplator, asa.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Fastupload.ro spam

 1. Pana la urma, daca traiesti cu aceasta teama, poti sa mergi pe ideea unui cont platit, cum e pe transfer.ro, de exemplu, si sa ceri un contract de confidentialitate ceva..

 2. Vin cu o intrebare… Ce te face sa crezi ca wetransfer e mai sigur decat celelalte? Doar pentru faptul ca sunt “frantuzi”? Asta nu este o explicatie decat pentru tatal meu de 60 de ani…

  Ce te face sa crezi ca cei de la google nu cumva au un chinez nebun care stie putina romaneste si iti citeste in fiecare zi corespondenta(nu prea are legatura cu subiectul dar este un exemplu asemanator)?

  Eu folosesc transfer.ro, am fost multumit intotdeauna si serviciul merge perfect. Spune-mi si mie te rog care este probabilitatea sa nimeresti din “greseala” un link de genul text-12-may-21zx87bvcb.zip?

  Eu unul sincer nu cred ca cei care detin servere de transfer sunt atat de nebuni incat sa verifice in fiecare zi cele 20 mii de fisiere incarcate pe un astfel de site.

  Ca o ultima intrebare…. De ce subiectul se numeste fastupload.ro spam dar el de fapt se refera la toate serviciile de transfer fisiere din aceasta tara?

 3. Printre altele eu am fisier.ro, tin destul de mult la privacy-ul serverului, in afara de faptul ca site-ul este administrat de doua persoane care nu au acces in nici un fel fizic la fisiere nu are cine sa le vada.
  Referitor la wetransfer, nu as fi atat de sigur cu privacy-ul lor, incearca sa le cumperi serviciul si te vei convinge.

 4. Cred ca esti pe langa subiect. Ai impresia ca aia de posteaza fisiere pe Fasupload pun acolo contracte cu clienti…sau poze cu ultimele creatii NASA? Ti se pare tie ca Fasupload ar fi un serviciu business de transfer fisiere? NU. Acolo poti sa urci muzica, filme,poze funny sau cu moaca ta, etc. Asa ca “spam” e cam mult pentru un articol care nu vine cu absolut nimic nou.Nicio informatie noua…zero. Daca vrei un serviciu business de genul asta tre sa platesti.

 5. Fastupload.ro este un serviciu foarte bun. Poti sa urci fisiere de pana la 2Gb gratuit, iar daca iti faci cont poti stoca pana la 10 Gb timp de 30 de zile. Viteza de transfer este foarte mare, avand peering de 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: