home de pe net Fara voia lor

Fara voia lor

Am primit un comunicat de presa astazi dimineata. Cred ca e cel mai haios din ultima perioada, si de ce nu, cel mai sincer.

Printre globberii prezenti la datorie la aceasta lansare unica se numara (fara voia lor, dar vor afla cu siguranta): Orlando, Sorin Tudor, Zoso, Vlad Stan, Radu Ionescu, Manafu, Ionut Oprea, Catalin Tolontan, Gusti Roman, Comanescu.

Adica s-a lansat inca un site care preia feed-ul de pe bloguri si il arunca la ei acolo. Un fel de news agregator, bineinteles, fara voia lor. Dar vor afla cu siguranta. Nu ? :))  Nu o sa va dau comunicatul mai jos, dar va dau reactia Ancai:

cum adică glob
glob de la gigi becali?

5 thoughts on “Fara voia lor

  1. Pentru ca zoso e inca zoso si nu Vali. Pentru ca si eu sunt inca Piticu ca daca zici Cristi ma aloci unei idei din start, chestie de care eu ma disociez.

  2. Zi-mi şi mie cu ce e furt sau idiocracy?

    E vorba de un agregator de bloguri public, care preia informaţii publice şi menţionează sursa. Ba chiar îţi pune o margine, ca nu cumva să crezi ca ce e la Zoso se continuă cu posturile lui Ionuţ Oprea. Şi articolele folosesc linkul din feed, adică direcţionează fix către blogul tău.

    Cred că tot scandalul ăsta cu furtul de content ar trebui să se oprească. Cât timp ai site public cu feed RSS pentru a facilita agregarea, mi se pare aberant să acuzi în stânga şi în dreapta pe alţii de furt sau să pui poze cu muie celor care fac legături directe la pozele de pe blogul tău. Dacă s-ar fi făcut copy & paste la ce ai scris tu, aş fi înţeles, dar acum începem să zicem că agregatoarele de bloguri sunt exemple de furt? Ce urmează? Să-ţi dau mail să te întreb dacă pot citi RSS-ul tău la mine în RSS reader?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: