home de pe net Fara plati online

Fara plati online

secure gw

Eroarea asta apare la conectarea platitorului prin card de pe situri romanesti la singurul serviciu ( nu mai stiu de existenta altuia ) ce poate face operatiunea asta in Romania.

Cei de la Gecad  Romcard au primit o sesizare abia dupa 3 ore de la semnalarea problemei in sistemul lor. (asa au zis la telefon lui Webber ) Sistemul continua sa nu fie functional, iar partea si mai draguta e ca bancile si firmele care lucreaza cu sistemul de plati online nu pot sa dea nici ei un fel de ajutor, doar pot sa zica ca totul se va rezolva luni, pentru ca e week-end.

Si sa nu uitam cuvintele cheie in toata problema asta: internet, Romania, 2008, uniunea europeana.

12 thoughts on “Fara plati online

 1. Concret, detaliile:
  am un card BCR Visa Electron inrolat in sitemul 3D Secure ( http://www.romcard.ro/nou/tdsreg.php )
  in jurul orei 17:00 am incercat o plata online la un site extern. respectivii ma anuntau “* Please note that as part of our authentication process you may be directed to your bank’s website.” Nefiind prima mea plata online stiam ca voi fi redirectionat catre https://www.secure2gw.ro/ si mi se va cre parola din sistemul 3D Secure apoi imi va fi confirmata efectuare platii.
  Insa site-ul respectiv returneaza eroarea pe care piticu prezentat-o mai sus.
  in jurul orei 20 am contactat telefonic romcard ( http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=secure2gw.ro ) si mi-au raspuns ca sunt primul care le sesizes acest lucru si dupa ce au verificat si eu, 5 minute de asteptat la telefon 🙁 mi-au confirmat ca intradevar nu functioneaza si ca le vor transmite dpt tehnic.
  Sun si la BCR. Le spun acelasi lucru insa imi rapsund va rog sa descrieti problema intr-un mail catre cardgsm@bcr.ro dar cel mai probabil ceti primi un raspuns in cursul zilei de luni ca …. e weekend.

  Multumesc BCR, multumesc Romcard, la revedere Romania. Fug din tara, emigrez! Cine mai vine?

 2. Servicii de cacat intr-o tara de cacat. Si surprinzator si oameni de cacat.

  Luam chiar si exemplul cel mai simplu, un hosting “banal”, cei destepti ( sau cei care nu-si permit sa intretina propriul server 🙂 ) folosesc serviciile firmelor din afara si cu toate astea cei din Romania continua polititca de rahat pe care probabil o mostenesc de la o mentalitate bolnava.

  Oare chiar suntem “blestemati”?, pe toate domeniile de servicii…

 3. incredibil! din rau in mai rau.

  ping secure2gw.ro
  Pinging secure2gw.ro [212.146.115.2] with 32 bytes of data:

  Request timed out.
  Request timed out.
  Request timed out.

  Ping statistics for 212.146.115.2:
  Packets: Sent = 3, Received = 0, Lost = 3 (100% loss)

  http://network-tools.com/default.asp?prog=ping&host=secure2gw.ro

  eu chiar trebuie sa fac o plata online foarte urgenta catre un site din uk. daca eu pierd bani/timp/altele din cauza nefunctionarii serverului lor pe mine cin ma despagubeste?

 4. Piticu scuze ca postez in coment dar sti cumva cum pot sa reclam la o autoritate un site de hosting si domenii din romania care ma constrange sa ii platesc si ma forteaza sa raman cu ei ?

 5. waaa … ce vesti proaste imi dai tu mie, nu cred ca poti sa reclami cuiva … de fapt poti la OPC … acolo poti reclama orice, sau pot sa imi dai mie un mail cu detalii si publicam ;P

 6. pingul este irelevant, la fel poate sa fie si tranceroute-ul. pot fi filtratre din cauza unora ca tine. ce s-ar intampla daca s-ar pune toti cu pingu si cu trace-ul? 🙂 pur si simplu serverul nu mai raspunde la pacheteme icmp trimise de comanda ping sau traceroute. incearca un traceroute udp si s-ar putea sa-ti mearga.

 7. this message is brought to you by the government of canada 😛
  @webber & catalin
  fapte, nu vorbe
  cu cat o sa se care mai repede cat mai multi din cei pe care inca-i mai duc capul sau bratele, cu atat mai repede poate o sa se trezeasca pulimea si o s-o puna de o noua revolutie (alta sansa nu exista, degeaba va da mUE, iuesei si altii palme dupa ceafa, n-au nici un efect)
  and this, of course, will never happen

 8. Această pagină web nu este disponibilă
  Serverul de la http://www.secure2gw.ro nu poate fi găsit, deoarece căutarea DNS a eșuat. DNS este serviciul de rețea care translatează numele unui site web în adresa sa de internet. Această eroare este cel mai adesea cauzată de lipsa unei conexiuni la internet sau de o rețea greșit configurată. Aceasta poate fi, de asemenea, cauzată de un server DNS care nu răspunde sau de un firewall care împiedică Google Chrome să acceseze rețeaua.
  Iată câteva sugestii:
  Reîncărcați această pagină web mai târziu.
  Verificați conexiunea la internet. Reporniți routerele, modemurile sau dispozitivele de rețea pe care le utilizați.
  Verificați setările DNS. Contactați administratorul de rețea dacă nu sunteți sigur(ă) ce înseamnă acest lucru.
  Încercați să dezactivați anticiparea rețelei urmând acești pași. Accesați meniul Chrome > Setări > Afișați setările avansate… și deselectați „Anticipați acțiunile rețelei pentru a îmbunătăți performanța de încărcare a paginii”. Dacă problema nu se rezolvă în acest fel, vă recomandăm să selectați din nou această opțiune pentru performanță îmbunătățită.
  Adăugați Google Chrome ca program permis în setările de firewall sau de antivirus. Dacă figurează deja ca program permis, încercați să îl ștergeți din lista de programe permise și să îl adăugați din nou.
  Dacă utilizați un server proxy, verificați setările de proxy sau contactați administratorul de rețea pentru a vă asigura că serverul proxy funcționează. Dacă nu credeți că ar trebui să utilizați un server proxy, ajustați setările de proxy: Accesați meniul Chrome > Setări > Afișați setările avansate… > Modificați setările proxy… > Setări LAN și debifați caseta de selectare „Utilizați un server proxy pentru LAN”.
  Eroare 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nu se poate rezolva adresa DNS a serverului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: