home to blog Fara pisici la blocuri.

Fara pisici la blocuri.

Sau fara caini, in pricipal fara animale. Si asa avem destule. Iar pentru a avea un animal in casa, la bloc, trebuie sa iei semnaturi de la toti locatarii, la fel ca si cum ti-ai face o firma.

Eh … io am doua pareri la chestia asta

O data nu sunt de acord cu chestia cu semnaturile, pentru ca atat timp cat unul se impotriveste nu se intampla caine in casa. (ceea ce eu nu agreez, dar asta nu inseamna ca sunt impotrvia).

A doua oara sunt de acord cu toate chestiile de mai sus. Si cu interzicerea animalelor de tip caini si pisici idioate in blocuri. Di n simplul motiv ca seara trebuie sa fiu atent cum merg pe strada ca sa nu sara vreun caine in pulpa mea, sau mai rau, sa nu calc in vreo atentie lasata in urma de patrupede pentru a isi marca teritoriul. Ala e teritoriul meu, ca pe acolo trec eu cand ma duc la magazin, nu al tuturor cainilor din cartier.

Hotnews o da in bara frumos, anuntand ca lumea a asaltat ms.ro cu injuraturi si critici. Insa saracul site facut de unul Razvan (salut!),  nici macar n-are forum, trecand peste faptul ca pe prima pagina scrie frumos, in constructie.  Alti bani publici!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Fara pisici la blocuri.

  1. NU AM NIMIC IMPOTRIVA CU ANIMALELE IN APARTAMENT, DAR DEDESUBTUL MEU STAU 2 PERSOANE(SOT SI SOTIE)SI AU VREO 7-8 PISICI DAR MIROS FOARTE URAT ACELE ANIMALE ISI FAC NEVOIA IN CASA SI MA DERANJEAZA FAPTUL CA SI RUFELE IMI MIROS, NU MAI SUPORT MIROSUL, PE TIMP DE VARA STAU CU GEAMURILE INCHISE. CE POT SA FAC?

  2. Sincer, cred ca o cale de mijloc ar fi sa se ceara semnaturi daca vrei mai mult de un caine sau doua pisici (sau combinatie 1 caine + 1 pisica). Cred ca tot la capitolul semnaturi ar trebui sa fie si pasarile cantatoare de prin bucatarii care au prostul obicei sa cante dimineata la ore de-a dreptul imposibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: