home to blog Fara nici o legatura cu articolul de mai jos

Fara nici o legatura cu articolul de mai jos

Eu stau si ma intreb cand infractorii aia se vor potoli din a distruge chestii. E bine ca vedem un politican se bate cu fortele de ordine pentru a opri o hotarare politica sau o hotarare care nu este corecta, dar care sunt implicatiile sale? Adica astia doi s-au dus sa se bata cu fortele de ordine acolo asa de placere? Doar ca sa il opreasca pe Constanda? Mi-e tare greu sa cred ca oamenii astia sunt chiar atat de corecti si patrioti. De fapt eu zic ca ei s-au dus acolo sa isi sustina punctul de vedere.

Da, oameni cu atitudine, numai ca in acest caz particular, atitudinea e gresita si orientata gresit. Si tot ei aduna si protestatarii in fata primariei pentru a fi un Bucuresti mai frumos. Bineinteles ca nu cer si nu rezolva nimic. De fapt nu doresc nimic. Dar fac circ misto atunci cand e nevoie.

3 thoughts on “Fara nici o legatura cu articolul de mai jos

  1. Nu-mi plac nici partidele politice din care fac parte cei doi si nici chiar ei. Imi place in schimb ca a iesit scandal la o situatie scandaloasa.

    Pentru ca ceea ce se pregateau sa faca acolo consilierii, sa voteze de frica 50 de aberatii in ultima zi posibila…era scandalos. Trebuia scandal.

    Da…corect. Nu e frumos, civilizat, normal. Dar…ce este normal la noi?
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: