home to blog Fara masina, sunt ecologic azi

Fara masina, sunt ecologic azi

Azi sunt fara masina. Am de platit facturi si trebuie sa alerg prin oras. Drept urmare, unde sa am loc de parcare daca am de alergat pe la banci, romtelecom, rds, electrica. Btw, unde se plateste factura la romtelecom? Cred ca e a 3-a zi de cand mi-am luat masina si ies fara ea. Celelate doua zile au fost datorate unei zapezi si a unuia care m-a blocat.

Asta inseamna ca azi am consumat mai putina motorina, o sa consum totusi diseara. Asta inseamna ca azi am respirat aer ceva mai curat, asta inseamna ca azi am facut ceva mai multa economie. Si asa acasa am trecut pe becuri ecologice, nu de alta dar sunt disperat sa nu platesc milioane la curent, pentru ca nu se opresc calculatoarele. In partea cealalta aveam un statut privilegiat.

Pana una alta am motivatia, cei drept financiara, si posibilitatea sa fac economii, sa consum mai putin. Ei bine si tu ai putea sa faci la fel, mai mult ai putea sa primesti premii constand in becuri economice, masini de facut paine  si economizoare de apă pentru robinet, daca spui cum crezi tu ca ai putea face economii. Filmeaza-te, fa un filmulet de maxim 3  minute, uploadeaza-l pe http://www.economisestepentrutine.ro/concurs/ si poti ajuta astfel la crearea unui mediu inconjurator mai placut.

Nu-i asa ca deja te simti mai bine?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Fara masina, sunt ecologic azi

  1. Facturile se platesc direct la bancomat, piticule. Ce, tu nu primesti salariul pe card? Dar daca vrei neaparat sa platesti Romtelecomul intr-alta parte, poti merge la banca, sau la posta, sau la Romtelecom. La Pitesti as sti unde sa-ti spun sa mergi, dar la Bucuresti nu ma bag.

  2. sper sa reusesti probabil sa-ti iei o bicileta,sau ceva cu motor,uitandu-ma la traficul din capitala mi se pare ca fiind singura solutie,ca sa reusesti sa te deplasezi fara sa stai 3 ore-5 ore pe zi prin trafic depinzand unde vrei sa mergi,bine ca reusesti sa promovezi prin aceasta postare mersul/plimbatul ecologic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: