Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mi se pare absolut normal. Si nu din cauza igienei sau cine stie ce altceva, ci din cauza lipsei locurilor de parcare. Anul trecut ultimul loc de parcare in Vama, in week-end, se ocupa la ora 9 dimineata. Orice venea dupa ora asta, nu mai avea unde sa parcheze in localitate. Iar daca te duceai la masina sa ceva, instant, din neant apareau 5 masini langa tine care te intrebau daca pleci sau nu.

Am glumit putin. Primarul din Limanu s-a trezit ca poate scoate bani din Vama. Ceea ce o sa si faca. Daca in 2 mai nu exista locuri de corturi, iar toata lumea sta la case fara internet si in Vama se poate face acelasi lucru. Asa incat cei care vor sa se duca fara bani in Vama, ar putea alege statiuni mai mandre ca Mamaia, Jupiter si altele.  Apropo, isi mareste Romtelecomul pana la vara infrastructura catre Vama si statiunile de pe litoral si le ofera hotelierilor hotspoturi free incluse in abonamentul lor de telefonie?

Si daca va ganditi cumva la Corbu, Vadu sau alte localitati din nordul Navodariului, va reamintesc ca accesul masinilor dincolo de drumul astfaltat este strict interzis, este rezervatia naturala a Deltei Dunarii, protejata de UNESCO si niste unii. Cu alte cuvinte, eu si nici ceilalti oameni de pe plaja nu aveam voie cu masinile aici.

Voi vreti sa salvati Vama Veche? Links: 1, 2, 3

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. alex

  Pacat.
  O fi fost jeg in vama dar si distractie. Un sentiment nemaipomenint sa te trezesti si din cort sa vezi marea, sa faci un joint si sa ti vezi de ale tale.
  Gura portitei here I come.

  Reply
 2. Alex

  Pai si eu, student care strange bani d-acuma sa-si petreaca 2 zile de 1 mai la mare unde sta?

  Reply
 3. VirtualKid

  Din pacate nu se poate spune ca nu au dreptate si autoritatile locale. Cine a fost in ultimii ani in Vama Veche ii intelege foarte bine. Pacat ca moare inca o poveste.

  Reply
 4. Cezar Bianu

  In afara de faptul ca e o tampenie sa fie Vama Veche in aceiasi propozitie cu staiuni de pe litoral, mai mare e o tampenie de genul bani din vama/fara corturi.
  Dupa ce ca sa aglomerat cu idioti inculti care beau si fac mizerie acum ajunge si fabrica de bani? :-O

  Reply
 5. Iulian

  Si uite asa se duce de rapa si Vama Veche. De ce ne ia si ultima distractie ? A…. au aparut vorbe prin lume, cica nu mai fac maruntei cei cu vilele si hotelurile. Pai bai fratilor, eu merg cu copii si sotia acolo si nu este chiar asa cum se spune ” betivi si galagie “, vax, e chiar liniste si frumos. Cand mai treceti prin Vama Veche, duceti-va mai spre Vama si vedeti acolo. O sa mai aveti clienti pe litoral pauza. Va mai mirati de ce merg 70% din turistii romani in Bulgaria. Ne vedem in Vama Veche cu chitara si cortul ! Bafta si la ceai de hamei adunarea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.