home to blog Family Guy pe TVR2

Family Guy pe TVR2

A mai auzit cineva de cineva ca TVR2 transmite Family Guy? Nu pentru ca aia nu comunica. Nici n-au motiv sa faca asta, din moment ce au finante publice n-au de ce sa isi vanda serviciile. Si imi amintesc cum acum cativa ani stateam ore intregi pe net sa facem rost de noi episoade.

Pentru cei care nu stiu Family Guy a fost cam ultimul serial de animatie inteligenta in ultimii ani. Ce a aparut acum American Dad si alte chestii sunt … facute mult prea comercial, din punctul meu de vedere.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Family Guy pe TVR2

 1. Inca o data este dovedit rolul blogurilor in comunicare! Way to go, piticu!

  Ma uitam la Family Guy prin octombrie 2007 pe tvr2 la 12 noaptea, dar n-am scris nimic pe blog despre asta pentru ca am crezut ca stia toata lumea deja ca pe tvr2 se difuzeaza Family Guy.

 2. Pentru ca “fascistii” nu vor sa se uite “copii” la desenele alea animate. Logic, nu?

  Nu cumva are semn de (16 ani +) in coltul ecranului?

 3. Sunt desenele mele favorite. AM observat ca s-a reluat difuzarea lor, dar ma deranjeaza ora. De multe ori fac eforturi pentru a ramane treaza pana la ora aia si sa pot urmari …Unii au serviciu a doua zi 🙁

  Plus, nu inteleg de ce e incadrat la 15 ani si de ce ora aia tarzie 🙁

 4. Am family guy pe pc. E bine ca te destinzi dupa ore bune de stat la pc. Am ajuns la sezonul 6, care cred ca e ultimul. Pentru ca nu mai gasesc alt sezon…

 5. ieri seara am vazut si eu Family Guy la TVR2 dar prostii aia chiar nu au facut nici un fel de publicitate ca o sa transmita asa ceva.. din greseala pe la 12 si ceva am dat si am vazut.. eu oricum vazusem toate seriile .. dar pentru un asemenea desen trebuia sa fac reclama ..

 6. La Dublin ma uit seara de seara la cel putin doua episoade din FG, pe Channel 6 si pe BBC3.
  Mi se pare supertare, iar creatorul Seth Macfarlane e genial, e de altfel si scenaristul cel mai bine platit de la Hollywood (120 milioane de dolari/an). El face si 5-6 voci din serial, alaturi de Mila Kunis (The 70’s show) si de Paddy, din Seinfeld:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.