home to blog Faci un copil sau …

Faci un copil sau …

… sau ramai fara serivciu?

Si daca nu ramai fara serviciu ai sanse mari ca sa fii data afara. Pentru ca patronii nu gandesc. Pentru ei doar banii conteaza, nu si forta de munca.
Si ce e cel mai trist, ca statul nu are nici o lege care sa protejeze asta, dar sa promoveze natalitatea. Si mai e o interbare. Ai facut copil. Asa si? Mai lucrezi dupa aia?Si aici ar fi mai multe de zis, dar feminaromania.ro le acopera pe toate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Faci un copil sau …

  1. Majoritatea angajatorilor nu pot să-şi ridice privirea mai sus de buzunarul lor şi asta pentru că angajaţii sunt atât de ziua de mâine încât nu se pot gândi la anul care vine !

  2. Yamasha … lasă că nu-i bai. Acum vreo două ore l-am auzit pe Tudor Barbu la OTV… zicea că vine Nibiru şi loveşte Pământul. Scapă doar gorilenii şi oteviştii …:D

  3. eu stiu ca patronul sau angajatorul nu te poate da afara in ultimile 3 luni de sarcina si este obligat sa-i pastreze locul de munca 2 ani de la nastere, chiar daca dupa ce ai revenit la munca te mai pastreaza doar o luna.

  4. Da am facut un copil si in ianuarie 2010 a implinit 2 ani.Am mers la servici si am facut cerere de incetare a suspendarii,care a fost acceptata si apoi pe 30 martie am fost instiintata ca am activitatea incheiata si cartea de munca incheiata cu data de 1 martie.Nu am mai primit nici un ban ptr luna lucrata si abia am reusit sa ma incadrez la somaj.E de bine nu?

  5. Mi se pare absurd domnule sa faci o astfel de discriminare , eu daca as fi patron nu as proceda asa niciodata , in fine .

  6. Am si eu o intrebare:
    ” Pe 15 aprilie 2012 copilul implineste 2 ani, neavand cu cine sa-l las as vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez la intreprinderea unde lucrez?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.