home to blog Facem gasca pentru B’estFest

Facem gasca pentru B’estFest

Anul trecut am fost razleti la B’estFest si nu a dat prea bine. Nu am stat toti intr-un loc, unii s-au simtit bine, altii nu si asa mai departe. Eu zic ca daca stam la un concert mai multi intr-un singur loc, sigur ne vom simti bine, asta pentru ca mergem acolo avand aceleasi preferinte muzicale. Si daca ne cunoastem, de ce nu.

 

Drept urmare facem gasca pentru B’estFest! Si avem invitatii pentru voi, de la prietenii de la Vodafone. Asa incat, spuneti-mi in comentarii pe cine vreti sa vedeti la B’estFest si daca sunteti castigati, poate mergem si cu masina mea. Vom avea si tricouri speciale pentru noi, ca sa ne simtim bine si ca sa facem o gasca corecta la B’estFest. Pentru ca e un festival si lumea ne va admira. Si daca mergem impreuna eu va garantez ca ne vom simti bine si ca vor fi si mai multe surprize de la prietenii de la Vodafone.

Am 4 invitatii  simple. Asa incat comentati repede ca sa putem alege castigatorii. Cine vine la B’estFest?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

46 thoughts on “Facem gasca pentru B’estFest

  1. PULP si Suie Paparude vor rula!!! Insa vreau mult de tot sa-i vad si pe Royksoop, Snatcha si Garbage.

  2. Eu pentru Carol Emerald :D.. iubesc muzica ei.. si vreau sa o vad live acum.. Pentru ca nu am ideea cand va mai ajunge la noi vreodata :)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.