home to blog Facebook mail

Facebook mail

Anuntat cu surle si trambite, dar mai ales asteptat ca o revolutie uriasa a sistemelor de comunicare existente, Facebook mail isi face incet, incet aparitia in cea mai mare retea de socializare.

In schimb nu face asta pentru toata lumea, dar nici nu tine cont de utilizatori.  Probabil random le activeaza serviciul de mail. Cum serviciul de mail de la Facebook vine direct in mesageria clasica de pe retea, va puteti astepta sa trimiteti si sa primiti mailuri la fel ca orice alt mesaj de pe Facebook.

Eu cel putin pot trimite mailuri catre orice adresa, de pe contul meu care nu are inca activat servicul de mail, dar nu pot primi mesaje de la nimeni, nici de la utilizatorii de Facebook.

In schimb, nu stiu daca e buggy sau nu, dar Facebook creaza un profil pentru orice adresa de mail la care se trimite mesajul. Spre exemplu, poza de mai sus am vrut sa mi-o trimit mie. Cum n-a mers, am vrut sa mi-o trimit pe mailul de munca, drept urmare Facebook in loc sa mi-o trimita catre adresa de mail, a trimis-o catre profilul mama deja existent:

Conversation with Piticu, Realitatea Net and Anca Dorombach

Deci nu e inca gata, nu e inca functional. Sunt curios cum reactioneaza la spam? Adica stiti ca sunt 2 milioane jumate de oameni in .ro pe Facebook, care ar avea o adresa din asta de mail, dar sunt cateva sute de milioane in lume. 500 de milioane de adrese de mail la Facebook?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Facebook mail

  1. Cand iti faci contul de mail poti sa alegi tu numele? Daca nu, e nasol, ca o adresa poate fi intuita dupa numele din profil, si atunci sa vezi spam pe mail la facebook.

  2. Eu folosesc Facebook Mail de vreo luna. Mi-am intrebat si eu colegii din breasla ITC-ului daca s-a dat asa ceva (na am zis ca am pierdut eu ceva si sa nu dau vreo stire expirata) si bineinteles ca mi-au spus ca da(facand confuzie cu zvonurile de Facebook Mail). Si uite stirea :))

  3. Eu nu am folosit asa ceva si nici nu am de gand sincer. Imi ajunge GMAIL-ul care isi face treaba mult prea bine si e suficient de simplu pentru ca toata lumea sa-l foloseasca.

    Daca ar fi acum sa ne facem cate un email pentru fiecare retea de socializare sau pe orice tampenie de site, nici nu stii pe care sa-l mai citesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.