home to blog Facebook isi muta utilizatorii pe Google Plus?

Facebook isi muta utilizatorii pe Google Plus?

De ceva timp incoace, facebook a inceput sa impuna limite si restrictii utilizatorilor sai. Nu stiu daca le-au anuntat undeva, dar cert e ca au inceput sa investigheze orice activitate a utilizatorilor sai. Mai nou, ii blocheaza:

Si nu o fac aiurea, o fac in urma acestor restrictii. Daca te trezesti cu mesajul asta, care poate dura pana la cateva zile, inseamna ca ai facut o actiune repetata pe care Facebook vrea sa o investigheze. Drept urmare iti blocheaza contul pana cand se uita ei si zic ca nu esti un spammer sau promoter de spam.

Cu alte cuvinte, daca dai multe like-uri, daca dai multe share-uri, daca faci aceeasi actiune de mai multe ori, ai sansa sa te trezesti cu mesajul asta. Asa incat, te poti trezi cu contul blocat.

La fel se intampla si cu butoanele de like. Ati vazut cum dai un like, iar la scurt timp dupa dispare mesajul ca ai fi dat like, iar pe wall-ul tau nu apare nimic.  Acum ma intreb care e limita. Cate like-uri poti sa dai, cate share-uri, cate comentarii poti sa pui la poze ca sa nu iti blocheze contul.

In schimb nici Google Plus nu e mai breaz. La astia pe langa faptul ca eu am setata limba in engleza, iar afisarea include si limba romana, mi-au dublat agenda telefonica in mod inutil. Singurele doua tari unde iti poti afisa numarul de telefon pe google plus sunt Statele Unite si India, in rest contactele tale din serviciul de socializare se trag in telefoanele cu android, dublandu-le pe cele existente, dar fara numar de telefon.  Si eu pur si simplu ma disper cand vreau sa sun pe cineva, il gasesc de doua ori in agenda, iar cand dau click e profilul de google plus fara numar de telefon.

10 thoughts on “Facebook isi muta utilizatorii pe Google Plus?

 1. Treaba cu sincronizarea contactelor e criminal de stupida. Nu stiam de treaba asta cand mi-am luat telefon cu Android si acum m-am trezit cu o agenda dublata, chiar triplata… cel putin pare ca stiu multa lume.

 2. Pai asa sunt articolele lui.
  Poate te-au considerat spammer ca iti pui repede toate posturile pe facebook si apoi le dai si like.
  Sau poate te-a reclamat vreun blogger concurent si invidios pe succesul tau, spre exemplu zoso.

 3. Legat de treaba cu agenda telefonica merita sa incercati urmatoarea metoda: intrati in agenda si apasati butonul de meniu (cel fizic din stanga, nu e vreun buton virtual pe touchscreen). In meniul contextual (pe langa edit, delete, etc.) ar trebui sa apara si optiunea join contact. Apasati aceasta optiune si cautati in agenda acelasi contact dublat, triplat, etc. pentru al asocia prin functia “join” (procedura e destul de intuitiva).

  Practic, cele 3 contacte dublate vor deveni unul singur cu mai multe conturi si informatii asociate pe o singura inregistare – gen numere de telefon (fix, mobil, work, etc.), facebook, twitter, yahoo, etc. (in limita a pana la 5 servicii asociate … parca).

  Sper ca am inteles bine dilema contactelor dublate sau triplate in agenda unui smartphone cu sistem de operare Android si ca nu m-am trezit vorbind aiurea :).

  Eu am testat mai devreme totul pe un Samsung Galaxy Mini S5570, dar sper sa functioneze metoda si pe smartphoneurile altor producatori in afara de Samsung, ca s-ar putea sa depinda si de fiecare UI in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.