home to blog Facebook facts

Facebook facts

Sa zicem ca e ok ca Facebook sa fie suspicios cand imi schimb locatia. Dar pentru numele lui gigi ala care v-a facut programarea, voi nu aveti cookie-ul meu, n-aveti sesiunea mea, nu-mi extrageti 50 de mii de date din calculator, nu va dati seama ca e fix acelasi computer pe care il folosesc?

Si daca tot ziceti ca e de siguranta, facebook da mai departe un test de personalitate, din ciclul verifica pozele prietenilor tai si identifica-i in poze.

Drept urmare imi cerea sa identific in poza asta (la marimea asta de 250 de pixeli)… ghici pe cine. Pe Sorin Rusi.  Si chinuie-te si chioraste-te care e care. Sau pe Bobby Voicu in mijlocul unei actiuni intr-un meci de fotbal. Da, bineinteles nu e vina lui Facebook, e vina desteptilor care taguiesc in poze 3 pixeli de persoana.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Facebook facts

  1. bine macar ca nu ti-a cerut sa identifici un prieten in genul ala de imagini de pe cartoon network, in care unu e tom, altu e jerry si tot asa … 🙂 Si eu am patit-o, tot de pe acelasi calculator de la 500km distanta de casa … si imediat mi-au cerut confirmari. Culmea ca si la credit card am patit la fel, repede m-au sunat ca au despistat tranzactie departe de casa – cica am optiune sa-i anunt cand plec in vacanta, cred ca si facebook o sa lanseze optiune de genul asta.

  2. 1. Cookie-urile se pot fura, deci nu e logica explicatia
    2. Eu n-am putut sa ma uit pe youtube si facebook din Kusadasi (aveam un mesaj ca site-ul e interzis de ministerul comunicatiilor)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: