home to blog Facebook facts

Facebook facts

Ieri Mark Zuckerberg a obtinut un ordin de restrictie impotriva unuia care il urmarea pe el, nevastasa(!) si sorusa. Asta m-a facut sa-mi amintesc de poza urmatoare pe care o gasisem pe un cont de Facebook in dimineata asta.

In schimb datorita traducerii in Romana a Facebookului am invatat astazi ce inseamna Poke.

Si daca asta nu era de ajuns, desteptii care au tradus Facebook au reusit sa traduca END ACTIVITY cu opreste monitorizarea. Bravo ma. Bine ca nu functioneaza functia aia, ca aveam mari sanse sa-mi tai singur accesul pe cont.

Bai, deci prostia aia inseamna opreste activitatea de la hostul ala. Delogheaza individul respectiv, calculatorul logat de pe IP-ul ala, etc. Opreste monitorizarea in Romana insemna exact invers, adica lasa-l pe ala logat de la adresa aia si nu te mai uita de adresa aia, fa-o credibila.

13 thoughts on “Facebook facts

    1. Cred ca confuzi lucrurile: una e sa gresesti un cuvant in tema pentru scoala si alta e sa faci asa ceva pe cel mai mare (probabil) site de socializare

  1. Lasand la o parte toate problemele astea tot o sa folosim facebook-ul. Si daca la un moment dat se baga careva peste mine am sters contul si gata, dupa ce sterg si informatiile. Oricum am grija sa nu dezvalui chestii confidentiale

  2. Niciodata nu vor “suna” bine cuvintele din diferite aplicatii/de pe diferite site-uri traduse din engleza in romana. Unul dintre programele care suna naspa in romana e msoffice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.