home to blog Facebook e spamat iar ei stau linistiti?

Facebook e spamat iar ei stau linistiti?

Pe Facebook de cateva zile tot apar mesaje de genul vezi cine ti-a vazut profilul. Bineinteles ca asa ceva nu exista, nu dati click pe linkurile alea. Sunt un fel de virusei care se folosesc de toate optiunile Facebook, astfel incat sa va preia voua toate datele personale, de la nume, varsta, locatie, numar de telefon, adresa de mail. Cu toate datele astea personale se fac liste de spam, care se vand pe bani grei.

Mai nou pentru ca Facebook lupta constant impotriva celor care dezvolta aplicatii defective si le dau disable in secunda doi, aplicatiile astea s-au apucat sa trimita spam pe invitatii de evenimente.  In schimb singurul lucru la care Facebook lucreaza e   imbunatatirea serviciului de mesaje. Asta pentru ca inca se lupta sa ofere mail pentru toata lumea.  Si atat, nici un cuvant despre spam. Sau poate ca nu a ajuns la ei. Sau poate ca daca n-a scris inca Techcrunch despre asta, inseamna ca nu e grav si nu le scad actiunile de pe bursa. Iar Facebook, la fel ca si Youtube, se lupa sa castige cat mai multe afisari.

 

Si totusi cum sa dai attending la evenimentul asta?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Facebook e spamat iar ei stau linistiti?

  1. Pe mina ma mira ca dupa o saptamana de cand toata lumea vorbeste despre prostiile astea, tot mai sunt utilizatori care dau click … Azi m-a “invitat” unul de 4 ori (acelasi utilizator). Pana la urma am ajuns la solutia extrema: unfriend si gata. Daca nici dupa o saptamana ca asta si nu este suficient de atent pe ce da click, sa fie sanatos …

  2. Și eu care mai aveam puțin și îi înjuram pe cei ce-mi trimit link-uri către această aplicație. Cred că Mark a dat-o pe băutură că în ultimul timp tot găuri au avut în securitate.

  3. Ma indoiesc ca il doare pe Zuckerberg undeva de bursa, din moment ce Facebook e inca o companie privata.

  4. E trist cu cat se lupta si companiile ce produc servicii de securitate sa educe utilizatorii in acest sens si ei tot dau click. E esntial domne sa vezi cine s-a “plimbat” printre pozele tale, dar impooosibil! De-ar intelege si ei treaba asta odata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: