home Idiocracy extras de cont

extras de cont

Ma gandesc, ce o fi asa de greu sa dai un extras de cont.
Adica, am fost la BCR sa verific un cont. La dracu, iar vorbesc de BCR. Dupa cum ziceam, si intreb la un ghiseu, nu va suprarati, pentru un extras de cont? … Aia … cica buletinul. Il dau … si ma gandeam, daca eu am alte conturi, ce face, ma intreaba acum pentru ce cont vreau extrasul?

Eh … sa zicem ca e bine. Dupa care … tipa tasteaza acolo niste cifre (de unde mi-or citi datele, din CNP?), si ma intreaba pe ce data vreau extrasul. Eu zic ca din ultima saptamana … ca am nevoie sa vad ce s-a intamplat sambata. Respectiv ies niste foi la imprimanta si le stampileaza, da cu batzul si mi le intinde.

Asa ca … extrasul de cont era de la inceputul lunii pana in ziua in care l-am cerut.
De ce m-o fi intrebat cand / cat si cum totusi? Sau, doar asa ca sa se afle in treaba.

Deh, birocratii de banci si functionari plictisiti.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “extras de cont

  1. dap, cu ajutorul CNP-ului vede toate conturile tale, probabil daca aveai alte conturi d-abia atunci te intreba 🙂
    cu data probabil se referea la luna, si cred ca oricum sambata era ultima zi pt ca atunci ai avut ultima tranzactie

  2. bancile vor sa stiu de ce vrei tu extrasu de cont dintrun motiv f simplu. daca le zici ca il folosesti ca sa pleci in state sau in alte zone iti cerun comision marishor pt asta.
    daca le zici ca vrei sa vezi ce bani mai ai in cont e gratis. chestia funny e ca nimeni nu stie asta (de fapt sunt f putini cei care stiu) si in plus banca nu verifica.
    eu am aflat asta pe pielea mea: m-am dus la o filiala brd si am ceru extrsu. mi-au cerut bani. nu am dat. m-am dus la alta si nu le-am zis ca plec in state ci ca il vreau ca sa vad ce bani mai am in cont si de unde mi-au mai intrat bani si mi-au dat hartia pe gratis 🙂

    iar daca vrei card k lumea apeleaza la transilvania. am avut experiente placute cu ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: