home to blog Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Am cumpărat undeva la începutul lunii mai, o pâine de la VelPitar, French Toast din asta, de care eu cumpăr tot timpul. Asta pentru simplul motiv că are un termen de expirare mai mare. Și cum eu nu mănânc pâine toată ziua, să mă țină.

De fapt nu am mâncat deloc pâine, mai mult nici nu am desfăcut pâinea asta. Stătatea în bucătărie. Nu în vreun sertar ceva, ci pe raft, la vedere.

Azi am vrut să o arunc. Dar de fapt pâinea este in continuare pufoasă, ca și cum adineauri aș fi cumpărat-o. Așa arată.

Am o paine pe care am cumparat-o la inceputul lunii mai. Voiam sa o arunc. Dar tocmai am vazut ca e intacta si pufoasa. O sa o mai tin.

Posted by Cristi Dorombach on Thursday, July 9, 2015

Drept urmare nu o mai arunc. Și acum pornesc experimentul. Mă tot gândeam eu că pâinea asta s-a stricat. Încă nu. O voi mânca, mai încolo. Nu știu când. Poate aveți și voi recomandări cât să o păstrez. Și revin cu detalii.

Grosso modo, pentru că pâinea expira pe 25 mai, să zicem că are deja două luni de când a fost fabricată. Cât să o mai țin? Când să o mănânc?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

  1. Plină de e-uri pâinea aia! Orice pâine care durează mai mult de 2-4 zile fără să îi modifice „pufoșenia” și să nu mucegăiască nu e OK pentru sănătate! Mai bine evită să mai iei astfel de pâine!

  2. Si eu cumpar tot paine din asta si am observat acelasi lucru. In continuare o cumpar, desi sunt sigura ca nu este foarte sanatoasa. Nu are cum sa fie ok daca tine atat de mult….dar imi place. Asta e!

  3. Povestea asta îmi amintește de burgerul de la mac despre care discuta cineva la un moment dat si care se încăpățâna să se descompună. Asta după mai bine de jumătate de an. Eu nu știu ce să zic, dar niciodată nu mi-au plăcut glumele cu pusul a nu știu ce în mâncare, iar ceea ce declari tu aici e cât se poate de evident că pâinea „ceea” nu e tocmai naturală. Sugestia mea e să stai până a prinde ceva mucegai că din câte se vede nu-i vidată, dacă a prinde și nu cred că ai vrea să mănânci așa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.