home to blog Exista bere Stejar fara alcool?

Exista bere Stejar fara alcool?

Sambata la concertul Shakirei era aceasta masina   pozitionata la intrarea in piata.

Un camion de la Jandarmerie, decupat, pentru a servi oamenii care vor sa ia de-ale gurii de acolo. Niste cetateni au vrut si ei ceva suc, mancare, sandwish-uri ceva. Baiatul din spate le explica pe un ton mai tare, ca sa-l auda toata lumea ca masina aia e cu circuit inchis deci numai daca esti jandarm poti sa te duci sa iei ceva de acolo.

Si nu mare mi-a fost mirarea cand un jandarm s-a dus acolo si a luat o bere, o bere Stejar la cutie. Si a plecat cu ea, bineinteles, inapoi in dispoizitiv. Si de aici vine intrebarea, exista bere Stejar fara alcool? Sau jandarmul ala facilita furnizarea de bautura pentru alte persoane decat cele pentru care era destinat magazinasul? Nu vreau sa zic in ruptul capului ca jandarmul ala ar fi baut berea ca sa ii treaca tura mai repede. Nimeni dintre prietenii mei care au facut jandarmeria nu au baut in viata lor in post(!). Dar nici un halul asta  organizat ma si cu circuit inchis.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Exista bere Stejar fara alcool?

  1. De fapt nu era stajar ci cola sub acoperire. Sau daca era bere o foloseau pentru incalzire, ca afara ploua cu galeata. Si din cate stiu are 7% alcool, deci e d’aia strong 🙂

  2. saracii jandarmi. poate se pregateau si ei de un drinking game alasah cu alcool sau legendara ruleta cu alcool. la urma urmei, sunt si ei oameni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: