home news Exclusivitate: Poze nestiute cu Elodia de pe vremea cand agata pe mess.

Exclusivitate: Poze nestiute cu Elodia de pe vremea cand agata pe mess.

Ca Elodia nu era usa de biserica stie toata lumea. Ca Elodia vorbea cu unul si cu altul o stiu toti, mai ramane de demonstrat ca il insela pe Cioaca iar acesta a ucis-o din cauza idilelor ei extraconjugale.

Am intrat in posesia unor poze pe care Elodia le trimietea pe messenger diversilor baieti cu care vorbea. Gurile rele spun ca pe langa individul din Afganistan cu care Elodia se pare ca avea o idila sub ochii lui Cioaca, Elodia folosea siturile de social networking romanesti pentru a isi gasi parteneri de o seara sau alta.

Cele doua poze cu care avocata agata pe internet

44 thoughts on “Exclusivitate: Poze nestiute cu Elodia de pe vremea cand agata pe mess.

  1. Ziarele ne minte, ca n-au minte.
    Elodia este vie, bine mersi, s-a calugarit la manastirea Namaiesti. Acolo mergea foarte des Cioaca cu baietelul si parintii Elodiei.
    Elodia a trebuit ascunsa undeva si declarata moarta deoarece a comis infractiuni, a facut parte dintrun puternic grup mafiot al MAI. Era cautata si de DNA, dar generalii din politie au gasit solutia cu disparitia..

  2. salllllllllll…bou de cioaca nici macar nu recunoaste ca a omorato!!!!!!doamne! ce zarva pt o nenorocita care a fost omorata sau traieste

  3. a cocheta pe site cu tertepersoane nu inseamna ca esti :usoara :cum ne induce comentariul Altul e dedesuptul dar nu-l vom vedea . Dupa 20 ani vom sti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: