home to blog Examene – sau jurnalistii si internetul (3)

Examene – sau jurnalistii si internetul (3)

Am dat examen … la informatica (LOL).

A fost o chestie din asta tare, dumneavoastra sunteti domnu profesor? Da. Pai uite ca m-am trezit cu o restanta la tine si nu stiu de unde. Ok … sa vedem … o dam acum? Da. Bun pai hai sa purcedem. Respectiv:

Pai … nu stiu daca merge calculatorul meu, … zic bine … hai ca dam examen pe calculatorul meu, uite-l cu mine in geanta, nu ma deranjeaza. Ma duc la calculatorul lui totusi, ii merge netu, vad doi antivirusi instalati pe calculator, dau sa ii killaresc. Zice … nuuuu … pai ai doi antivirusi si iti omoara calculatorul. Lasa-i asa, stiu …

Ai pagina de google deschisa da? Cauta-mi si mie cum il cheama pe nu stiu cine decan.
Iau calculatorul, ma apuc sa caut, era deja in history (hihihi), autocomplete, il gasesc, ii zic, zice bine. Da-mi numarul de telefon al lui nu stiu cine. Pai … google, caut … deschid intr-un tab nou, caut iar, iar deschid intr-un tab nou … Stai … ca imi omori calculatorul.

Dupa care … m-a pus sa ii scriu un text dintr-o pagina … in word, in romana cu diacritice. Am  inceput sa butonez si i l-am scris repede fara sa ma uit la taste. Profu inghetase, tipu din stanga mea care punea muzica se uita speriat. Si ei … tin facultatea mea, mai ales reteaua bibliotecii.

Daca asta a fost examenul de informatica, ma sperii cand o sa dau iar examen la engleza. 🙂 Important e sa o gasesc pe profa. In schimb … daca eu am dat examenul asta la informatica, ma gandesc oare, daca nu ce am scris mai jos … mai are sens sa fie atacat de catre diversi sau nu.

21 thoughts on “Examene – sau jurnalistii si internetul (3)

  1. am avt si yo azi examen la AAC (Arhitecturi Avansate de Calculatoare) dar examenul tau de la info e ceva de Birotica…dar nu ai zis ce nota ai luat;)

  2. Universitatea e o proastă!
    Am spus-o şi o să o repet până când mă va convinge că nu am dreptate. E vorba despre Universitatea din Piteşti, că alta nu cunosc prea bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: