home to blog Evolutia lui Traian Basescu

Evolutia lui Traian Basescu

Intamplator am dat peste un grafic al lui Turambar despre evolutia in credibilitate a lui Traian Basescu. Sau cu alte cuvinte, cati romani au incredere in Traian Basescu. Si din 2007 pana acum el a facut asta.

increderea poporului in Traian Basescu

A urcat si a coborat intr-un mod in care nici televiziunile de stiri nu au grafice de audienta. Si daca te gandesti ca ar trebui sa iti vanda ceva, conform graficului eu vad ca a vandut foarte bine.
In schimb, daca-l comparam cu altii, vad ca ceilalti n-au fost in stare sa aiba acelasi succes ca presedintele, chiar daca au avut procente mai mari de incredere a populatiei. Ori n-au profitat de ele, ori n-au stiut sa profite de ele. Cert este ca lideri ca Isarescu, Oprescu sau Arafat nu prea au venit sa pacaleasca poporul cu ceva. Unul singur a preluat modelul detinut de presedinte si tot fura banii oamenilor pentru minunata catredrala care probabil va bloca traficul de la Marriott, pentru ca n-are locuri de parcare. Patriarhul Daniel e personalitatea care nu are parte de o incredere deosebita, dar care profita de acest lucru intr-un mod cat se poate de practic. E gen omul din umbra, care face si o duce bine. Vezi de altfel cum se construieste Catedrala Mantuirii Neamului.

2013 04 10 - SocioPol - Liderii providentiali

Cat despre Basescu, s-a dus. Dar cine sa poate veni in locul lui?

5 thoughts on “Evolutia lui Traian Basescu

  1. Destul de interesant graficul.
    @Kristofer: Mediul rural nu il iau in considerare pe Ponta, desi ar trebui sa o faca, dat fiind partidul de provenienta. Mai are nevoie de cateva iesiri impreuna cu Iliescu.

  2. Cum cine sa vina? A venit deja. E Ponta. Dintre cei tineri, evident. Dintre cei batrini, ai cel putin trei: Isarescu, Oprescu, Arafat (daca vrea sa se bage). Si vine si al patrulea, Regele Mihai, desi pentru dinsul din pacate este foarte tirziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: