home to blog Eurovision 2012, selectia Nationala – LIVE

Eurovision 2012, selectia Nationala – LIVE

Sunt in camera verde de la selectia nationala Eurovision 2012, de la TVR. Camera plina de artisti, plina de emotii, plina de caldura si multe camere de filmat. Pe langa toti acestia suntem si noi, bloggerii, care va vom tine la curent cu tot ceea ce se intampla aici. Pana acum se asteapta inceperea spectacolului, lumea asteapta sa cante, iar presa sa scrie si sa faca poze.

Poze veti vedea si aici, intr-o galerie foto care se va updata in continuu (asa ca refresh), dar si detalii picante despre ce nu este in direct pe TVR.

Pana atunci sa vedem cum arata studioul, dar si ceva concurenti din camera verde.

 

Daca vreti sa stiti ce se mai intampla in camera verde, aici concurentii au venit cu pancarte. Si le vor arata la televizor, si voi incerca sa tratez fiecare concurent in parte intr-un articol. Sper insa sa nu cumva sa imi prinda cardul ocupat de altceva. Pentru ca eu sunt si fotograf si editor foto si autor de text 🙂

Nu am vazut foarte mult sa se aplaude in camera verde, dar artistii se respecta intre ei, chiar daca trebuie sa dea interviuri tot timpul pentru televiziuni.

A mai trecut o pauza, ce-i drept scurta. Lumea asteapta acum inceputul procesului de votare. Si tensiunea creste.  Nu atat din pricina voturilor pe care trebuie sa le primeasca de la public, ci din cauza faptului ca este foarte cald in studio. Cantaretii stau pe canapele, stau de vorba cu jurnalistii, isi fac poze pentru a si-le posta pe Facebook si asteapta.

 

In articolele urmatoare vedeti si poze cu aproape fiecare formatie in parte (ce am putut sa prind bine). Dar urmeaza si o exclusivitate care nu s-a vazut pe televizor.

 

Dupa cum ma asteptam, atunci cand s-a anuntat clasamentul celor care au votat prin SMS, nimeni nu s-a bucurat aici in camera verde. Si totusi, parca trebuia sa sustinem trupa care ne va reprezenta pe noi la Eurovision 2012, la Baku. Pentru ca pe noi acolo nu ne vor vota romanii, ci alte tari.

 

Si inca un Update: m-am bucurat adineauri la decizia unui juriu, iar in jurul meu s-a facut liniste si concurentii erau mirati, de ce ne bucuram noi aici.

 

In final lumea s-a bucurat pentru Mandinga, desi multi s-au uitat ciudat la Electric Fence, pentru ca tot lua voturile juriului.

La discutia de dupa, spre marea mea surprindere se pun chestiile pe masa si se spun lucruri in direct, care altfel nu as fi crezut ca s-ar putea spune la televizor.

Si tot in aceasta discutie, Electric Fence au primit o tona de felicitari. Poate mai multe decat Mandinga.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

55 thoughts on “Eurovision 2012, selectia Nationala – LIVE

  1. Pana acum Mandinga sunt singurii ca mi-au placut mult. Si Catalin Josan a fost ok dar prefer Mandinga.Am votat de 5 ori si nu am primit decat 3 raspunsuri de confirmare. Ne pot spune domnii de la TVR de ce? Apropos, spectacolul e destul de naspa iar unele melodii chiar jalnice. Din 11 de abia daca am mi-au placut 3. sper sa castige Mandinga. Daca castiga cei cu melodia in rromanes o sa ma gandesc serios la emigrare 🙁

    1. da, dar la Eurovision fara show nu existi! Si in anii trecuti au fost solisti buni la Eurovision ( doar cu o chitara) si nu au castigat.

      1. Eu inteleg ce zici insa tanti de pe scena chiar nu a impresionat cu nimic. Uitandu-ma la ea mi-am amintit de Trio Expres .

  2. cu o voce buna melodia 14 putea sa spere la premiul 1. mi-a placut cel mai mult. domnisoara in rosu cred ca a avut o problema cu vocea ca parca nu reusea cante cum trebuie. sau e doar impresia mea de om fara voce :)?

  3. nu, nu e impresia mea. chiar avea probleme cu vocea. pacat ca melodia era frumoasa iar d-ra chiar are ( de obicei) o voce frumoasa.

  4. multumesc celor care au votat si nu am ajuns la Eurovision ,cu un cantec in tiganeste ,asa ca sa confirmam Europei ca limba materna este lb roma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: