home to blog Euro creste pentru ca cineva pleaca din tara

Euro creste pentru ca cineva pleaca din tara

Specialistii economici dau vina pe marile companii straine din Romania pentru cresterea cursului Leu-Euro. Spun acestia ca o companie mare pleaca din tara. Nici ei nu stiu acum daca isi vinde afacerea aici, dar e cert ca acea companie (sau companii) vinde lei masiv pentru a cumpara euro si pentru a-i transfera in afara tarii catre sediul central. Iar tipul asta de miscare l-am vazut la greci, acolo unde principalele banci si companii, dar si populatia isi retrag banii din banci. Se pare ca acelasi lucru se cam intampla si la noi. Din fericire nu la acelasi nivel, dar suficient incat sa afecteaze cursul.

Care va fi viitorul aici, ar trebui sa mai vina un specialist vizionar in bani si sa ne spuna.

Pana atunci, avem ceva sperante de la chinezi si de la Google Translate:

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Euro creste pentru ca cineva pleaca din tara

  1. Leul scade fiindca guvernache a promis cresteri de salarii si de pensii si banii de acvum nu ii ajung. Ca atare, devalorizeaza banii actuali, deci ia din banii oamenilor, apoi ii da la oameni si se bate cu pumnii in piept ca a marit pensii, salarii etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: