home to blog Eu nu sunt impotriva

Eu nu sunt impotriva

Zilele trecute am fost abordat in oras de un tanar student, pacalit cu ceva bani de parizer ca sa semnez pentru referendum impotriva lui Elena Udrea sau ceva de genul asta. Oricum campania zice sec: Apara Bucurestiul de Elena Udrea.

 

Ca sa fie clar, m-am vazut o data si am discutat 5 secunde cu Elena Udrea, atat. Nu sunt pro Elena Udrea, dar nu sunt nici contra. Mai mult nu sunt contra.

 

Si legat de campania PNL-ului, m-am saturat de toti distrusii care vor sa fie ei Gica Contra. Pentru ca astia de la PNL asta sunt acum, Gica Contra. Nu vin sa aduca nimic in plus, ci doar nu o vor pe Udrea cu legea Bucurestiului, am inteles ceva. Dar nu vin cu o alta solutie, ci totul sa mearga asa ca merge mai departe. Nu asta e progresul.

 

Adica de ce sa fii contra? E ceva mai bun, esti pro altceva, nu contra ceva. Nu e ceva mai bun, mergi mai departe cu ce ai. Nu esti contra. A fi contra nu aduce nimic bun, nimic folositor si nu creste pe nimeni cu nimic. Doar esti contra si vrei sa distrugi un lucru care nu stii daca va fi bun sau nu. Esti doar contra. Asta nu ajuta pe nimeni cu nimic.

 

Asa ca eu nu sunt contra. Caut intotdeauna doar solutii mai bune, dar nu sunt contra.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Eu nu sunt impotriva

  1. “Nu sunt pro Elena Udrea, dar nu sunt nici contra. Mai mult nu sunt contra.”
    Se vede.:))) Q.E.D. E vreunul in trustul ala contra? Va zboara Ghita de nu va vedeti. 😀

  2. Sandman esti complet pe langa, off topic si slab informat, vezi ce afinitati politice are Ghita intai, in al doilea rand piticu are dreptate, toti sunt contra orice si se intreaba de ce nu se face nimic, pentru ca intr-un joc al orgoliilor tu esti contra acum , nici o problema o sa fiu eu contra data viitoare , asa a fost perceputa democratia la noi ca mnah, fugim de comunist sa nu cumva sa fim toti de acord cu un lucru bun, ce ar insemna asta intoarcere la CAP!

  3. Nu cred ca e un topic politic asta, e o meteahna generala pentru noi din pacate! Daca nu faci nimic inseamna ca nu ai facut nimic gresit!

  4. ca bine zici. sunt niste carcotasi care au numai si numai un argument…n-au auzit sa aiba vreun argument concret impotriva acestei legi! e destul de penibil

  5. @Claudiu: cresc dar nu pentru ca ar face ceva,, ci pentru ca lumea fiind obisnuita cu un anumit ajutor din partea statului pe care l-au cam pierdut, se razbuna prin intoarcerea armelor. ori noi avem o istorie asemanatoare nu? vedem ce va iesi de data asta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: