home to blog Eu n-am văzut încă Star Wars

Eu n-am văzut încă Star Wars

Știu, sunt un ciudat. Țin minte că am văzut un Star Wars, dar nu mai știu care. A fost unul de anii trecuți. Nu îmi este străină povestea, știu cine sunt personajele și clasicul deja, ăla negru era taică-so.

Până una, alta, aș vrea să vad seria, cap – coadă. Voi face asta de Crăciun, când apare încă un film din seria Star Wars.

Acum vine întrebarea. Care e ordinea în care trebuie văzute filmele. Că am tot auzit povesti.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Eu n-am văzut încă Star Wars

 1. Ca sa traiesti povestea asa cum au trait-o fanii trebuie sa le vezi in ordinea aparitiei. Chiar daca intai a aparut filmul X si apoi a fost un prequel, tot e bine sa vezi filmele in ordinea aparitiei.

  Altfel, filmul care va aparea la sfarsitul anului cred ca va fi cel mai mare dezastru care poate exista. Star wars facut de Disney? Ala mic, negru, care respira greu, era Mickey Mouse, baaa!!!

  1. Pai ce are daca e facut de disney? ai vazut tu violenta verbala/fizica sau sex in star wars? Filmul e adresat copiilor in primul rand, imi pare rau ca trebuie sa iti dau vestea asta.

 2. Ordinea cronologica din film ar incepe cu Star Wars I (The Phantom Menace), apoi seria veche. Dar cred ca e mai bine sa incepi cu seria veche, cum a spus si Emil. Are alt farmec povestea.

 3. eu asa am gasit pe net…
  1. Episode IV: A New Hope 1977
  2. Episode V: The Empire strikes back 1980
  3. Episode I: the phantom menace 1999
  4. Episode II: attack of the clones 2002
  5. Episode III: revenge of the sith 2005
  6. Episode VI: Return of the Jedi 1983
  7. Episode VII: The Force Awakens 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: