Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

am-spart-gspro gsp-hack

Am vrut si am vorbit cu niste baieti, azi dimineata le-am picat situl alora de la GSP. Au inceput telefoanele imediat, am primit acuzatii, toti se rugau de mine sa le spun ce si cum, unde au gasit vulnerabilitatea si cum sa o repare si sa le dau inapoi baza de date.

Dupa multe insistente si ceva oferte de bani pe care le-am refuzat, au promis ca nu vor mai face porcarii ca sa nu pateasca si mai rau. I-am ajutat sa isi puna situl la loc si au zis ca nu trimit politia pe urmele mele.

In alta ordine de idei, va amintiti voi de primavara lui 2006, sau 2007, cand si piticu.ro a fost spart? (!!!)

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 Responses

 1. sorin

  Iti dai seama cati au incercat sa faca asta:))? Apropo la ce site-uri XXX te uitati tu de ai mazgalit ?:))

  Reply
 2. liviu amza(nadie)

  sti mai sint cite unii uitati de lume si trebuie sa mai iste cite un scandal sa apara in fata.da omul cu noroi in el dupa care-l spala frumos si isi cere scuze.scandalul este cea mai buna metoda de publicitate.dar daca nu stie cum sa o faca pica in penibil.mai va bateti toti pe trafic.mai aveti sa va dati in cap ca al vostru este mai roz bombon decit al celuilalt.crezi ca daca ai un trafic mare esti si atractiv pentru firme?cine are capul pe umeri……….numai un cretin se duce la un ziar sau tv care se lauda in gura mare ca are o gramada de oameni care cumpara ziarul sau urmaresc emisiunea sa faca da’n boulea publicitate.de picatul blogurilor ce sa zic.cei care iti gazduiesc blogul vor fi interesati sa-ti asigure securitatea lui daca tu chiar le aduci trafic de soi.stii cum se misca o armata sa te ajute sa-l puna la loc?nici nu ai idee.acuma dupa tine ai lasa un prost sa faca lucrul pe care un om inteligent il face mult mai bine?un blog mai pica si datorita traficului.daca se ingramadesc 100 sa intre pe el in acelasi timp pica.parca atitia am vazut ca poate sa primeasca in acelasi timp un blog.a si inca ceva ce pitic esti uriasule.acum aflu ca esti din Pitesti.sanatate.sint multe l;ucruri de discutat in legatura cu internetul si cu posibilitatile de a face publicitate de a te face cunoscut.ramin la parerea ca un blog face mai multe decit un ziar.este o exprimare mai libertina in timp util si nu omori copacii sa-ti bati joc de celuloza lor.teoretic ai spatiu cacalau.important este sa dai omului ESENTIALUL sa nu te pierzi in meandrele ………. :))

  Reply
 3. NRG

  frate … stiam ca astia cu blogurile sunteti mai prosti voi de felul vostru si turnati prostie cu galeata peste natiune, stiam ca sunteti avari si v-ati facut blog doar pentru a obtine beneficii financiare, dar tu esti seful prostilor frate.

  cum dracu ma sa faci reclama in post ma pe blog ? adica o treime din ce ai scris tu in ziua cu pricina a fost reclama mascata, un cacat, bulshit, timp pierdut pentru cititori, informatie falsa si nefolositare. asa avar esti, tu, ala care ne vorbeste de etica si care critica lumea? ba … romania asta o tara de prosti, cum dracu ma sa intre 2000 de oameni pe un asemenea blog ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.