home to blog Esti frumoasa, dar taci din gura

Esti frumoasa, dar taci din gura

Blogul asta nu are poza. Odata ca nu am timp si locul necesar sa o caut. ( sunt la munca si or sa zica astia ca ma uit la poze cu gagici).

In acelasi tramvai la putin timp dupa incidentul de mai devreme, am vazut ca langa mine era si o gagica, draguta de altfel.

Si  la un moment dat a inceput sa vorbeasca cu o prietena de a ei, in cel mai pur limbaj de mahala, in cea mai pura si ragusita voce din cate se pot intalni in piata.

Asa ca sunt satul. Nu ma mai uit la nici o fata pe strada, no sa mai provoc nici o fata la discutii, nu de alta, dar ca sa nu patesc la fel cum am patit adineauri.  Sa ma trezesc cu cine stie ce dezarticulatii vocale sau cu acel limbaj si acea voce care te face sa te sperii ca ai in fata ta o fata pe care pana atunci o considerasei chiar draguta.

Adica, ok, stii sa te imbraci, stii sa arati bine … dar taci din gura.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Esti frumoasa, dar taci din gura

  1. De ce conteaza asa de mult aparentele?Pt ca fizicul il descoperim primul?Pt ca nu suntem in stare sa apreciem un om pt sufletul lui minunat si alergam dupa himera aspectului fizic!In definitiv ,peste cativa ani o sa fie plina de riduri sau o sa-ti cheltuie banii tai sau ai ei pe produse de intinerit,iar intr-un rastimp ajungi sa stai langa o persoana urata si la propriu si la figurat,ma insel?Iubeste pt lumina din ochi ,incearca sa patrunzi dincolo de aparente!

  2. incerci sa patrunzi dincolo de aparente..dak mai e vreo ceve dincolo de ele =)) ..cristi…goooood..stiu f bine despre ce vb..:)..poate ca e o noua moda si nu stim noi :))

  3. de la cine oare au invatat ele sa vb asa de…colorat!! ;;)
    dar…orice invatz are si dezvatz :]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: