home to blog Esquire – inteligenta?

Esquire – inteligenta?

Revista esquire … nu stiu ce e, cu ce se mananca, dar dupa ce am vazut clipul asta si am citit un comentariu de pe youtube m-am tavalit pe jos de ras.

paulcannibal (1 week ago)
atat de inteligent e continutu incat pe coperta nu v-ati gandit sa puneti altceva decat pe Mihaela Radulescu?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Esquire – inteligenta?

  1. Ca sa fie inteligenta trebuia sa te puna pe tine pe coperta, nu? De ce vorbesc unii fara sa stie ?www.maliciouspumpkin.wordpress.com

  2. eu sunt tipa si consider ca e una dintre cele mai bune reviste de pe piata..si chiar aveam impresia ca se adreseaza unui public inteligent..pana am vazut-o pe raduleasca pe coperta..plus articolul care o lauda pe “minunata” doamna… macar pentru spot puteam sa foloseasca o alte coperta..;)

  3. Doar pt ca editia americana a revistei a avut-o pe Britney Spears pe coperta, nu inseamna ca cititorii au discografia domnisoarei pe iPod, la fel cum daca o au pe Raduleasca pe coperta nu inseamna ca redactia se uita la “Duminica in familie” cu sfintenie. E doar o coperta, coperta nu face continutul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.