home to blog Enel ne roaga sa nu mai sunam la call center

Enel ne roaga sa nu mai sunam la call center

Afara ninge si e frig. In conditii din astea, de obicei mai pica curentul. Consum mare, transformatoare vechi, suprasolicitare. Ei bine, daca nu stiati ce sa faceti atunci cand pica curentul, nici o problema. Enel a trimis un mail de informare. La cateva ore dupa mailul asta, au trimis si factura.

enel

Asa incat, daca se ia curentul, vezi daca vecinii tai au sau nu au curent. Daca nu au curent, atunci stai linistit, nu sesiza acest lucru la call center. Ca daca suni la call center, ii aglomerezi, probabil stresezi fetele de la call center, cine stie ce se mai intampla.

Asa ca nu sunati. Aprindeti o lumanare ceva, faceti ceva romantic. Si asigurati-va ca nu se strica sau nu explodeaza centrala termica totusi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Enel ne roaga sa nu mai sunam la call center

  1. si daca nu am laptop sa intru pe site-ul enel.ro sa verific daca sunt intr-o zona cu avarii?
    eu nu sun la Enel fiindca cred ca vecinul meu a sunat deja. el nu suna fiindca crede ca au am facut acest lucru. astfel toti vecinii stam pe intuneric. cum ghiceste Enel ca a picat o zona mai mare?

  2. Era vorba de faptul ca atunci cand “pica” curentul la un bloc sau mai multe inseamna ca a cedat un trasformator iar ei vad asta in automat in sistem, nu mai e nevoie sa ii suni. Insa nu isi pot da seama din datele din sistem daca ti-a picat doar tie curentul. Au trimis acel mail pentru a nu mai aglomera call center-ul cu probleme care sunt luate deja in evidenta.

  3. O nesimtire uriasa. Nu mai sunati voi ca noi stim deja de avarie inca inainte de a se produce!
    Altfel se traduce acest mail, nu mai sunati ca daca sunt prea multe apeluri, noi vom fi amendati de ANRE ca nu am realizat investitiile promise la privatizare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: