home to blog Emil Boc a pacalit americanii de 20 de dolari

Emil Boc a pacalit americanii de 20 de dolari

Emil Boc si-a anulat vizita in  Statele Unite. In toata povestea asta sunt cateva parti proaste:

– Boc se ducea in Statele Unite sa primeasca o diploma in drept de la o universitate de am auzit numai in filme si in tricouri – Michigan, probabil diploma cumparata pe internet.

– Boc se ducea in Statele Unite si se organiza un pranz cu el, iar doritorii trebuiau sa plateasca 20 de dolari. Cum Boc nu se mai duce, americanii au pierdut cei 20 USD dati pentru pranzul cu premierul. Eu zic ca ar trebui sa-l dea in judecata si sa ceara despagubiri mari.

– Boc se duce la Cotroceni sa ceara sfatul lui Basescu ca singur nu e in stare sa faca nimic. (e logic si normal ca premierul sa se consulte cu presedintele, noi facem doar misto acum). Asa ca diseara va veni la televizor si va spune poezia pe care o va invata repede in aceasta dupa-amiaza.

Ce e grav in povestea de mai sus e ca astia fac sedinte de guvern la finalul carora nu au ce sa spuna presei. Ce dracu se executa masturbare in grup la Victoria ca sa nu ai ce spune presei la final? Ba chiar si atunci te lauzi cu cine o are mai mare, cine a tinut mai mult si asa mai departe.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Emil Boc a pacalit americanii de 20 de dolari

 1. Vezi că are soluţii? Uite cu banii din ţeapa aia rezolvă două chestii:
  – peticeşte bugetul;
  – răzbună firmele româneşti ţepuite pe filiera turco-americană, la Kogălniceanu.

 2. o turma de burtosi si lingai au ajuns sa conduca o tara si nu numai sa o conduca, mai recent au decis ca e bine sa puna jugu pe roman. Asfel dintr-un stat protector s-a transformat intr-un stat taxator 🙂

  Cei de au votat basescu, acum vad roadele si nu ma refer la altceva decat la perpetuarea BOC-ului ca specie unica la ministerul Nr one, probabil ca flacara Violet le’a luat mintile la toti si unica solutie ramasa este un “reset” serios !

 3. “In ultimii cinci ani la tine in casa s-au cumparat trei masini, cate una de fiecare. Un peugeot 206, un smart si o kia. In ultimii cinci ani s-au cumparat la tine in casa 6 calculatoare si 4 laptopuri. In ultimii cinci ani s-a cumparat mobila, televizoare, masina de spalat, combina frigorifica, home-cinema-urile, aragazul. In ultimii ani pensia ta a ramas aceeasi, dar noi am muncit si am pus termopane. In ultimii cinci ani am putut pleca in strainatate si munci acolo fara sa ne ascundem ca suntem romani, din contra sa ne laudam cu asta.

  Punandu-le cap la cap trebuie sa ne amintim ca inainte de 2004 aveam un frigider din ‘83, un televizor color, mobila din ‘86. Trebuie sa ne amintim ca atunci mancam jumari si slanina doar atunci cand ne puteam permite sa cumparam carne si ca unul din dormitoare era plin de igrasie din cauza ca nu este foarte bine izolat blocul.

  Acum intelegi?”

  tu,’nainte de alegeri

  esti destept foc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.