home to blog Emag Mobil

Emag Mobil

Emag si-a lansat printr-un comunicat de presa trimis intr-un PDF (pe care n-am stat sa-l citesc), versiunea de mobil. Bine ca au facut asta inainte de conferinta de mobile marketing, pacat ca au facut asta abia acum, in 2011.

Ce nu imi place e ca n-au si review-urile pe mobil. Alea numai bucuroase pentru serviciile si produsele emag. Si mai am o cerinta pentru dezvoltatori. Vedeti voi butoanele astea radio din imaginea de mai sus? Ei bine de pe telefonul meu din imaginea de mai sus nu le pot atinge, asa incat puneti naiba linkul pe tot randul ala, pe cuvantul ala.  Multumesc frumos.

Dar siteul a trecut deja printr-o versiune BETA in care v-au laudat niste personalitati din .ro-ul nostru drag si scump. Asa incat de ce va mai spun eu astea, acum cand e live.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Emag Mobil

 1. “dar asta cu sunt client emag, cat client poti sa fii? ca nu cumperi in fiecare zi”

  man, nu mi se pare sa aiba sens ce spui. Esti client emag daca ai mai cumparat o data de la ei si ai deja cont, ce e asa greu?

 2. ce vreau sa zic e ca am luat un hard de la emag, acu 1 an, pe principiul ca m-am uitat pe net, sunt de specialitate, am ales intre pret si calitate cea mai buna alegere.

  in schimb toate comentariile de pe site de la ei erau vai ce bine merge hardul, ce misto transfera, etc-uri din astea.

  care daca le vezi pe toate o data … intelegi…

 3. Acum inteleg, pai e simplu, am luat de pe emag un lcd Acer- la care am lasat un review pozitiv- , un phenom quad core- de sare hdd din pc, asa de vioi e- plus ca am mai luat neste rami, asta dupa ce i-am chinuit la telefon vreo juma’ de ora caci nu nimerisem din prima rami comptibili cu placa mea de baza… asta dupa ce am citit cateva review-uri de pe situl lor… plus o placa video de un GB…
  Asta e, poate ca toata lumea apreciaza ceea ce face magazinul asta on-line, nu?

 4. Cristi, pdf-ul cu comunicatul avea doar o pagina si nu e o problema ca nu l-ai citit daca nu te-a interesat subiectul.
  So, reviewurile sunt si pe mobil, aceleasi si in acelasi numar ca in varianta full.
  Ca i-am dat drumul versiunii de mobil in 2011 si nu in 20xx este decizia noastra. Am mai explicat, de obicei facem lucrurile cand consideram ca trebuie si face sens, nu cand se vorbeste la conferinte despre ele.

 5. nu, la faza cu pdf-ul ziceam ca nu se dau comunicate de presa in pdf-uri ca lumea ia cu copy paste nu sta sa scrie inca o data 🙂

  si reivew-urile nu erau la data scrierii articolului sau de pe opera mini nu aveam click sa vad tot produsul si mare detaliat …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: