home to blog eMAG a cumpărat toate măștile medicinale

eMAG a cumpărat toate măștile medicinale

eMAG a cumpărat toate măștile medicinale de pe piață.

Dată fiind amploarea fără precedent a cererii pentru astfel de produse am identificat stocuri în România și am cumpărat tot ce se putea găsi în țară, de la distribuitorii existenți. Astfel, am achiziționat măști și la prețul de 7 lei/bucata, însemnând 350 de lei setul de 50 de bucăți, și am decis să suportăm diferența de preț în toată această perioadă astfel încât clienții să le poată cumpăra la 3 lei bucata.

De asemenea am identificat stocuri și în alte țări precum Turcia, Macedonia și Ucraina, pe care le așteptăm în zilele următoare în depozitele eMAG.

Chiar dacă în magazinele online mari din Vestul Europei prețul pentru o mască a ajuns la 5 lei, iar în farmacii între 3-5 lei sau stocurile sunt epuizate, eMAG va subvenționa costul pe perioada crizei de măști medicale.

Dar acum eu am altă întrebare. Că am văzut pe cineva care se plângea că aceste măști nu mai există în spitale. Dacă eMAG cumpără măștile să le vândă ieftin. Iar apoi cineva le cumpără ieftin și le vinde scump.

Și mai departe, cine asigură stocul cu măști la spitale. Ca ele tot de pe eMAG cumpără.

Și de ce e 3 – 5 lei masca? Că tot 3 – 5 lei e și dincolo de Prut, dar asta înseamnă că e de 4 ori mai ieftin sau că în România e de 4 ori mai scump.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “eMAG a cumpărat toate măștile medicinale

  1. Eu am avut o gripă urâtă dar d-aia normala acum 3 săptămâni și găseam măști in toate farmaciile la 1 leu sau 1,5 lei.
    Cine pe cine prostește?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: