home to blog Electric Fence la Eurovision 2012

Electric Fence la Eurovision 2012

Au fost prima trupa la care s-a dansat in camera verde de la TVR, in timp ce ei erau in studio si cantau. Vezi in videoul de mai jos.  

Le-am spus asta si s-au bucurat foarte mult. Sunt increzatori si spera si ei la ceva bun. Eu va zic doar atat, ca ei imi plac, ca au un suflu nou. Ca toata Europa apreciaza stilul asta de muzica si ca e foarte in voga acolo. Important e sa stim ca noi exportam muzica de la Eurovision pentru a fi votata de spectatorii televiziunilor din alte tari. Nu ce ne place noua si ce credem ca ar fi bine aici, ci ce credem ca ar fi bine in alta parte, pentru ca la finala mare Eurovision 2012, alte tari ne vor vota pe noi, asa cum si noi vom vota alte trupe din alte tari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Electric Fence la Eurovision 2012

  1. Piticule , din cate se pare suntem pe aceeasi lungime de unda . Aseara dupa finalul emisiunii , dezamagit de rezultat , am intrat pe facebook pe pagina celor de la Electric Fence unde le-am spus ca live-ul lor a fost impecabil si ca ar fi meritat sa castige . Mai mult decat atat , am si specificat ca melodia sun-ta mergea la eurovision cu un suflu nou , ceva nou pentru straini , ceva inedit … Din pacate , au castigat cei de la Mandinga , si poate ca in sinea ta esti si tu de acord ca au castigat pe “pile” si nu pentru valoare … LIVE-ul celor de la Mandinga a fost penibil , mai aveam putini si imi bagam dopuri in urechi … nu de alta , dar atunci cand compari melodia oficiala din studio cu cea live , e o diferenta cam de la cer la pamant . Romanii nu au trimis la eurovision o melodie tiganeasca “sun-ta” , dar au trimis o manea “Zaleilah” … o melodie de cluburi care nu are nici cea mai mica legatura cu concursul acesta . Si tot din pacate , tvr-ul isi bate joc in continuare de noi pe banii nostrii .Stima si respect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: