home to blog Ei vand si le merge bine

Ei vand si le merge bine

Magazinul de case a reusit sa vanda 7 apartamente in 7 zile. Adica o casa pe zi si asta folosindu-se de online.

Si ei n-au avut de castigat decat prin abordare. Adica nu sunt o agentie imobiliara ascunsa in nu stiu ce vagauna care se chinuie sa atraga un client. Ei vin direct in fata, iar asta le da succesul.

6 thoughts on “Ei vand si le merge bine

 1. Din ultimele 3 posturi, 2 sunt reclame :|, iar asta cu casele mai e si o prosite. Ce sa spun…parca e primul si singurul site care vinde apartamente si de uimire toate bancile si-au relaxat creditele pentru ei, iar lumea se inghesuie la cumparat locuinte. Trist.

 2. Fiecare (isi) analizeaza disponibilitatea financiara si nevoia, reala si imediata sau nu, de cumpara/ investi (si) intr-o locuinta la bloc.

  Pare-se ca, unii…, multi / putini, nici cand VAD nu cred…
  Exemplul pe care si tu si altii l-ati postat, succesiv, arata exact cum este, de exemplu, in supermarket-uri, in alte tari…(vestice sau nu), unde se cumpara infinit mai putin, iar la noi…coada! (stai sa vezi din preajma Craciunului/ Anului Nou!), carciumile se inchid pe capete (40% pe sectorul “mediu” din Marea Britanie, de ex) “la ei”, la noi…full (sau pe aproape)! s.a.m.d., rezidentialul de la ei…la pamant, falimente in imobiliare/ constructii…e, aici e aici!, si la noi, la fel, coroborat si cu masurile noi introduse de BNR in toamna, vanzarile (in realitate) sunt in picaj abrupt.

  A…, ca sunt si oameni care, functie de interesul imediat, nevoia imediata, iau decizia de cumparare ori doresc sa investeasca pur si simplu, chiar si in aceste vremuri, e adevarat. Sunt chiar si cativa oameni potenti financiar care cumpara, cand piata e aproape “moarta”.

  Daca insa aia sunt singura ta rezerva de bani, aceia pe care vrei sa-i “bagi” intr-o locuinta gen ca aceasta “testata” on-line si vanduta…(zice-se; cate apartamente nu sunt si azi postate de dezvoltatori, aia care au mai ramas ca “vandute”, iar ei au…1000 EUR dat acont si un “pa” ulterior? ZECI si zeci, stai linistit…), stai si gandeste. Cel putin!

  Cu CE folos…sau nu, asta “depinde”! Si al “cui” folos? Daca zici ca “le merge bine” celor care “promoveaza” (si cum…) o anume dezvoltare imobiliara sau proprietate unica, asta e una.
  Dar, stai linistit, sunt MULTI cei carora le-a mers asemenea…
  Dar, CLIENTULUI, e… hm… 🙂 ?

 3. Adica astia de la magazinul de case vand in fiecare zi un apartament? NU sunt zile in care nu vand? sau zile in care vand 2 apartamente ? Oh da…pai un business care vinde exact cat trebuie in fiecare zi este un business extraordinar. Pacat ca suntem in criza, magazinuldecase este sustinut financiar de BT ( nu le trebuie bani) si in plus nu au nimic special care sa ma faca pe mine sa cumpar un apartament de la ei; sau ce, imi da mai usor banca mie credit daca fac tranzactia prin ei? in nici un caz. in schimb “Magazinul de case este cool” mi se pare un articol platit in criza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: