home to blog Efectul privatizarii Oltchim

Efectul privatizarii Oltchim

Din privatizarea Oltchim am ramas cu doua lucruri. De fapt doua propuneri de bancnote ce ar fi bine sa intre cat de curand in circulatie. Pe prima o cunoastem:

O gasim la toate carciumile cu manele.

Iar a doua, explica exact vorba de la Galati: pot sa te ating?

Bonus:

 

3 thoughts on “Efectul privatizarii Oltchim

  1. Draguta a doua bancnota, dar eu cred si in varianta ca statul vrea sa musamalizeze licitatia combinatului de la Oltchim. Ce interes ar avea DD sa bage bani si dupaia sa-l falimenteze? Eu cred ca un om de afaceri buni nu ar face asta. Probabil le e frica ca se va inchide robinetul :)))

    p.s. Eu nu-l sustin pe DD deloc, dar poate omul ar face o treaba buna cu acest combinat. Statul a avut destul timp la dispozitie.

  2. @Dani – problema nu ca e DD ar avea interes sa bage bani si sa falimenteze, problema e ca el niciodata nu a avut intentia sa cumpere oltchim. Pt el a fost doar un circ mediatic, o investitie de campanie electorala, care la costat doar vreo 130k de euro. Sigur il costa mult mai mult sa cumpere publicitate electorala in prime time la toate posturile de stiri.

  3. A ramas imaginea lui pe retina tuturor celor care asteapta sa primeasca fara sa munceasca. La numaratoare da cu virgula… in Romania sunt mai multi “de’ai lui” decat “de-ai nostrii”( care muncim )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: