home to blog Efectul de turma

Efectul de turma

Saptamana trecuta am descoperit ca la metrou au bagat un tonomat cu mancare. Bine, hai sa zicem ca e cu tot soiul de prostii, pentru ca snickers si orbit nu-s mancare. Eh, eram cu Vali si am zis hai sa ne luam niste ceva de acolo, ca si asa nu stiam cum functioneaza si era stralucitor. Drept urmare am bagat banii si am inceput sa ne infruptam din aparat.

Uite cum s-a adunat lumea ca la circ, dupa ce ne-am luat mancare, uitandu-se mirati la ce masinarie e aia de iti da orbit si batoane de ciocolata dupa ce dai bani. Si da … e o masinarie din aia ca in filme, de merge pe baza de pumni si picioare.

Bineinteles ca nu si-a luat nimeni nimic, dar cand vad pe cineva la o masinarie din asta, repede sa vedem si noi ce face ala acolo. Astia sunt indivizii perfecti pentru un filmulet cu camera ascunsa 🙂

8 thoughts on “Efectul de turma

  1. eu zic ca este curiozitate…si pentru creierele netezi, era o reclama care rula la discovery acum 1-2 ani, cu oameni din diverse parti ale lumii care tot asa, erau atrasi de “ceva” (unde era si camera de filmat). asa este natura umana, curioasa, si daca nu am fi asa…tot in bananier am sta.

  2. asta mi-aduce aminte de o faza de vara asta, in amsterdam. eram cu cortul, si am gasit un camping super fain pe malul unui lac. in camping era un magazin mic cu de toate, de la cafea si tigari pana la suveniruri. in fata magazinului un grup de oameni. m-au facut curioasa si m-am apropiat… toti erau romani si stateau in jurul unui bol in care bagi un ban si iti iese o bila, o jucarie, o bomboana, depinde de bol. omuletii nostri asteptau jawbreakers (nu stiu cum le zice in romana)dar le era frica sa bage moneda, asa ca se uitau cu totii la bomboanele alea albe ca la masini straine… a fost funny faza… asa e natura umana… curioasa mai ceva ca pisicile ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: