home news Ebay: paradisul fraudelor

Ebay: paradisul fraudelor

Ebay anunta Romania ca nu face cam nimic impotriva fraudelor de pe internet. Oficialii magazinului afirma ca autoritatile romane s-au concentrat foarte mult pe zona Bucurestiului, dar nu au actionat si in orasele mai mici unde sunt grupuri organizate foarte bine.

De aici.

Pai nu-i asa ca e frumos? Sa nu fie si romanii nostrii patrioti? Adica, aia cu fraudele aduc bani in tara nu? 🙂  Totusi oficialii ebay se lauda ca au tinut in frau numarul atacurilor educand userii. Oare cum au facut asta?

11 thoughts on “Ebay: paradisul fraudelor

 1. Stiu ca am vazut undeva (tot pe un site de genul asta) articole de genul: “Nu pune botul la …”, “Daca cineva iti spune sa … ne anunti pe noi” menite sa educe userii in a evita scam-urile.

 2. Ce sa mai zici, Europa e acolo, noi suntem aici, cat despre imaginea Romaniei, e clara, nu degeaba ne trebuie vize sa calatorim in USA 🙂

 3. si c daca scriu despre romani !? despre americani si alti europeni nu scriu !? sau nu dam noi atentie? k s nimereste sa scrie si d noi .. c’est la vie ..
  nu mi s pare ceva iesit din comun

 4. lasa ca sunt destui prosti pe lumea asta incat sa poata trai aia destepti…
  si n-a zis nimeni ca sunt inventiti… prin anumite zone e chiar un trend asta

 5. Asta cu eBay e prosteala, nu apreciez niciodata oamenii care fac asa ceva. nu e combinatie. totusi e bine ca vin bani in tara. copy paste :)) si prosteala !
  Dar chestie e ca au si pe cine prostii :))

 6. pai erau niste shmekeri care “cumparau” de pe eBay si Amazon.com si scriau Budapest, Romania… iar la serviciul postal se radea copios de cat sunt de “prosti” cei ce au completat formularul si trimeteau marfa la Bucharet, Romania…
  No problemo, man, numai ca o “cumparasera” cu carduri fake
  😉

 7. Nu sunt carduri fake, sunt doar carduri care nu sunt ale lor… imprumuta niste bani de la varu de gradu 253 din Bangladesh si ii dau inapoi la… la prima pensie de handicapat.
  Valcea rulz? 😀 in Alexandria au vandut Catedrala din mijlocul orasului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: