home to blog E vreo diferenta?

E vreo diferenta?

Intre tipa asta … pe care probabil ati vazut-o toti…

Si asta …

Va spun eu, nu e nici o diferenta, la fel cum se crizeaza aia, la fel se paranoizeaza si Badea. Ce Mircea, ti-ai luat amenda? Pai la banii tai … plus ca in antena e o alta regula, vine amenda de la CNA, asa si? Avem cum sa o platim din profitul de pe publicitate? Da? Atunci sa tot vina amenzi ca nu e greu.
In niste televiziuni din .ro ca sa le-o traga alora de la CNA unii realizatori si-au platit singuri din salariul lor amenzile de la consiliu. Lui Mircea i-o fi retinut Oancea din salariu pentru amenda? Sau l-a avertizat ca trebuie sa faca mai mult scandal ca a pierdut cursa?

Ca sa va raspund la comentarii, inainte de a le scrie voi, prin doua intrebari.
Si are un blog, asa si? Si eu am, e cu ceva mai bun?

17 thoughts on “E vreo diferenta?

  1. Nu prea pricep legatura. Tipa aia nu face nimic iar Badea pune niste intrebari pertinente si evident se enerveaza cand isi da seama in ce tare traim. Chiar tu esti un exemplu negativ. In loc sa te iei de CNA cum s-ar fi intamplat intr-o tara serioasa (nu “una de doi lei” cum zicea Geoana) tu cauti comparatii fortate ca sa te iei de Badea. Cam patetic!

  2. Am urat de cand ma stiu oamenii prosti si pe cei nesimtiti. Si tu piticu’ esti suma acestor caracteristici. Spune-mi tu cand te-ai simtiti cel mai tare umilit si nedreptatit, si cat de tare ti-ai dorit sa scrii pe blog. Si ai scris. te-a ajutat cu ceva?!? Asa a simtit si Badea. Si a fost amendat pentru ce a facut. Poate nu a facut-o cum trebuie, dar multi dintre noi am face-o la fel. Sunt sigur ca si tu daca ai putea, ai improsca cu noroi pe oricine te-ar supara, pentru ca ai doar un amarat de blog si esti destul de nesimtit. Dar sa faci ce stii sa faci cel mai bine. Sa fii frustrat si prost crescut mai departe. multa bafta!

  3. e o mare diferentza intre tanti aia si badea.
    aia tzipa de nebuna, badea ‘se crizeaza’ atunci cand nu e de acord cu ce a facut/zis unul.
    din pacate in romania asta a noastra, cand ti se incalca un drept si vrei sa atragi atentia, daca esti calm si linistit, nu rezolvi nimic. ca sa incerci sa rezolvi(atentie, sa incerci, ceea ce nu presupune ca vei si reusi), e nevoie ‘sa te crizezi’ putzin.
    dau un exemplu personal: eram la coada la sectia de politie sa-mi depun actele pentru a obtine un cazier. cand ajung la nenea care lucra acolo(dupa o ora de asteptat), ii dau toate actele. nenea, cam sictirit el asa, mi le arunca inapoi si dupa c imi sufla fumu de la tigara in fata, zice: urmatoru! si nici nu ma mai baga in seama. initial, il intreb calm c se intampla de m-a sarit. bineinteles, ca nici nu catadicea sa ma bage in seama. am ridicat putin vocea si am insistat pana mi-a raspuns: unul din documente(o foaie format a4) era indoita in doua si lui ii era prea greu sa il desfaca. cum sa nu te crizezi? mi-a sarit nitzel tandara si i-am facut scandal(am fost respectuos cu el, nu am folosit injurii, insa l-am pus la punct). intr-o astfel de situatie, daca esti calm si lipsit de reactie, pici de tampit si ramai cu buza umflata..

  4. Sunt de acord cu Vlad Florea … piticule vezi ca nu degeaba e Badea unde e… si tu unde esti (adica probabil ascuns in spatele unui monitor ca esti prea rupt de realitate sa vezi lumea in mod obiectiv). Si daca stergi comment`ul asta tot ceea ce faci e sa imi confirmi spusele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: