home to blog E greu sa zici multumesc?

E greu sa zici multumesc?

Astazi pentru prima data de cand am eu relatii contractuale cu bancile din Romania (si am facut asta tarziu), am patit un lucru care m-a lasat cu gura cascata. Am fost, deci, sa platesc rata, iar dupa ce am dat banii si strangeam ca sa plec din banca tanti care mi-a luat banii a spus multumesc.

Deci mi-a luat banii si mi-a spus multumesc dupa ce a facut asta. Adica mi-a multumit ca am fost cuminte si mi-am platit rata. Acum banii mei au devenit atat de importanti incat e necesar sa multumesti dupa ce ii primesti sau asta e doar o dovada de bun simt gratuita pentru care nu trebuie sa primesti nimic in schimb. Si tot gratuit, dupa ce spui multumesc primesti un zambet in schimb.

E greu sa zici multumesc?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “E greu sa zici multumesc?

 1. neah, nu rata ta a devenit atat de importanta pentru banca. In schimb, pentru angajata respectiva este foarte important ca tu sa fii multumit, in caz ca te suna careva si face un mic survey gen “ati fost azi la noi la banca si ati facut cutare. Ati fost multumit de atitudinea angajatului de la ghiseu?” si asa mai departe. Pe mine m-au sunat de la Raiffeisen la 2-3 ore dupa ce am fost la o agentie de-a lor

 2. Nu e greu, dar de multe ori intervine lenea, și mai depinde și cu cine interacționezi. De exemplu, când sunt la magazin și am achitat cumpărăturile, zic aproape întotdeauna “Mulțumesc!”, și de cele mai multe ori mi se răspunde. Dar acolo unde vezi că nu stârnești nici o reacție că le mulțumești (de obicei se întâmplă cu vânzătoarele care s-au plictisit de aceeași tejghea), nu-ți mai vine să le zici ceva. Iei produsul și eventual restul și ai plecat.

 3. e doar o dovada de bun simt. o durea in trefla pe tanti aia daca tu iti platesti sau nu rata la timp si crede`ma ca stiu foarte bine ce zic. si stii si tu asta:)

 4. Ultimul “multumesc” care m-a surprins l-am primit de la un controlor din tramvai, dupa ce mi-a controlat biletul. A fost insotit de “o zi buna!” si de ochii mei cascati cat cepele :))

 5. Multumesc!
  N’ui greu de loc!
  Depinde pentru ce multumesti:cind te cheama seful si te anunta ca ai 2 optiuni 1 :muncesti mai mult si prost platit sau varianta 2:i-ti cauti un alt serviciu,mai bine platit!.Cred ca si atunci vom zice multumesc!
  Parerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.