home to blog E gata metroul din Drumul Taberei?

E gata metroul din Drumul Taberei?

Daca va intrebati cand va fi gata metroul din Drumul Taberei si nu mai puteti astepta acest lucru, dar, mai ales, nu va puteti risca sa va duceti azi, miercuri, la un prieten din Drumul Taberei, pentru ca va intoarceti duminica;  iata ca a a aparut un site care va raspunde la aceasta intrebare.

breaking

Egatametroul.com urmareste pas cu pas lucrarile metroului din Drumul Taberei si va fi primul site care vă va anunta atunci cand linia de metrou dintre Drumul Taberei si Universitate va fi functionala.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “E gata metroul din Drumul Taberei?

  1. Am o amintire mișto legată de încă inexistentul metrou din Drumul Taberei. Eram anul I de facultate, venită de câteva luni în capitală, habar n-aveam de niciunile și îmi căutam chirie. Am luat legătura cu un agent imobiliar care m-a tot fâțâit prin Drumul Taberei, arătându-mi fel și fel de locuințe, doar că eu nu știam ce să fac. Agentul, mirosindu-mi vulnerabilitatea, m-a convins așa: “nu vă faceți griji de transport, domnișoară, în curând fac ăștia metrou în fața blocului, chiar la Drumul Taberei 34”. Când am auzit, am și semnat, fericită că dădusem lovitura! Guess what, au trecut 5 ani de atunci și nu a fost zi din viața mea de locuitor al acestui cartier în care nu am blestemat gestul agentului. Și metroul tot nu e gata și presimt că nu va fi prea curând.

  2. Pana sa inceapa lucrarile, aveam o priveliste superba. Acum macaraua din fata geamului imi ingreuneaza scosul capului pe fereastra care oricum se intampla din ce in ce mai rar pt ca au inceput sa-mi displaca cele 4 gropi din jurul blocului meu, gropi in care poti caza cate un submarin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.